-
A-MOR Civic Ej9 HB "06 BR 9055"
-
fotograflar gorunmuyor ne yazık ki
-
ufak bi karısıklık olmustu oyuzden görünmedi resimler uyarı icin tesekkurler ozzywan
-
Farklı olmuş dıştan, kamber pek sevmiyorum, birde aşırı basık duruyor, bunların dışında içini baya sevdim hoş olmuş dokunuşlar maşallah
-
Alıntı:
weST.27 Nickli Üyeden Alıntı
Farklı olmuş dıştan, kamber pek sevmiyorum, birde aşırı basık duruyor, bunların dışında içini baya sevdim hoş olmuş dokunuşlar maşallah
tesekkur ederim weST.27 kamberi vermek zorundaydım cunku jantlar 16" olunca sıgdırmak icin mecburen yoksa kullanıslı bi yanı yok ;) tekrar tesekkur ederim
-
-
Alıntı:
hndcrx Nickli Üyeden Alıntı
renk çok güzel
tesekkurler üstad
-
Harika olmus müdür araç Güle güle kullanmak nasip etsin Yüce Rabbim Aslında baska Ofsetli Jant taksan Daha güzel durmazmıydı Mesela Performa 19 ?
-
masallah araca, arkayi biraz daha kaldirsaniz daha guzel olacak sanki.
-
Benim hoşuma gitti ufak detaylar güzel olmuş maşallah ;)
-
-
Öncelikle emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. Renk muhteşem. Az önce bir clio rs de de gördüm arka tampondaki delikler hava çıkışı için mi bilmiyorum ama kaba bir görüntü olmuş sanki. Onun dışında başarılı emek harcanmış güzel bir araç.
Sürekli bu basıklıkta Ankara'da geziyorsanız eğer benimde biraz içim rahatladı 5cm eibach yay takmayı düşünüyordum tereddütlerim vardı :)
Saygılar
-
Maşallah kazasız belasız kullanın.
-
İyi günlerde kullan, bazı abartılı gelen oynamalar olsa da bence güzel duruyor. ;)
-
2005e flashback oldum şerefsizim :D
Maşallah.
-
Maşallah herşey on numara naçizane fikrim arka stopları 99 stoplarıyla değiştirsen cok güzel bence tabi Allah kaza bela vermesin
-
Maşallah, kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle :) renk efsane olmuş :)
-
Alıntı:
RedELite Nickli Üyeden Alıntı
Harika olmus müdür araç Güle güle kullanmak nasip etsin Yüce Rabbim Aslında baska Ofsetli Jant taksan Daha güzel durmazmıydı Mesela Performa 19 ?
Tesekkur ederim üstad Allah Razı Olsun Dısa ofsetli taktık herkes ice ofsetli takıyo biraz degişik olsun istedim
-
Alıntı:
tremx Nickli Üyeden Alıntı
masallah araca, arkayi biraz daha kaldirsaniz daha guzel olacak sanki.
tesekkur ederim Bu Hafta ici Kaldırmayı dusunuyorum bende hem fikiriz o konuda