Bu adam bu isin uzmani aga
Hic mi cekinmez hic mi korkmaz 2 tekerden masallah nazar degmesin !
https://www.youtube.com/watch?v=Q2Zh...&feature=share
Printable View
Bu adam bu isin uzmani aga
Hic mi cekinmez hic mi korkmaz 2 tekerden masallah nazar degmesin !
https://www.youtube.com/watch?v=Q2Zh...&feature=share
denemeyi kenan yapmıyordur muhtemelen.
şimdi benim kafamı karıştıran şeyler var
-h2r 14.100-14.150 devirde 356km hız yapıyor reel.kenanın ilk videoda da zaten o devirde kadranda o hız yazıyor.(kalibrasyonu mükemmel bir gösterge ise ki olabilirde)
-391 yaptığı videoda gene devir aynı yerlerde, hadi 14500 olsun.o zaman da 365 olur hız.son dişliyi 3 diş küçültürse ancak 391 görüyor o devirde ama, misal trick starın 380 hp lik h2r ı yan kanatları sökük haliyle 385 yaptı,şuan 400 hp deyiz ve daha uzun bir düzlükle 400ü yakalamak mümkün diyor adamlar.kenanın motor stack ve kanatları üstündeyse sadece dişli ile 391 nasıl yapıyor?? :)
yada orjinal dişliler ile limitörü iptal etti 15.000 devir çevirdi, reelde 377 yaptı ama kadran 391 gösterdi.bu da olabilir ama o zaman ilk videodaki 356 yı da kadran eksik veya tam göstermiş oluyor :)
ulan kawasaki :D
Klasik insanlarimizin vazgecilmez hareketi, biri basarir digeri elestirir ve acigini arar.
Fake bunlar fotoşok :D Yapmış işte adam helal olsun, stock makineyle yapmak mümkün değil diyorsanız stock değil demekki... :)
Burası birisinin bir şey paylaşıp altına sadece maşallah inşallah cok guzel denildiği yer değil ki. İnitial-d güzel bilgiler vermiş niye rahatsız olunmuş anlamadım.
kenan kendi sayfasın bi kawasaki mühendisine teşekkür ediyordu bu video altında belki bir şeyler vardır stock degildir
İlk denemede ki Kenan değildi, fakat bu denemede Kenan kullanıyor kaskın camında Bahattin yazıyor kendi kaskı yani.. Daha önce yayınladığı max speed 375 km fotoğrafının altında şöyle yazmış :
Kawasaki Japonyadan H2R ın mühendisinin verdiği destek ile bugün 375 km/h hıza ulaştım. Thanks to Kawasaki engineering for the support me to modified my H2R
Muhtelemen daha fazla devir dönüyor ve dişli haricinde başka müdahalelerde yapılmış olabilir bende böyle bir denemede GPS süratini görmek isterdim. Yinede 300 km üzerini çok rahat çeviriyor.
Körü körüne kabul ile körü körüne reddiyecilik aynı ruh hali diye düşünürüm.
Teşekkürler initial-D verdiğin bilgiler için...
260 yapmıştım arabamda... O bile korkutucu idi... En çok gördüğüm hız bu idi. İkinci çocuğumdan sonra ise 200ü anlık olarak bir iki kere anca aşmışımdır.... 370üstü bir hızda rüzgarı yarmayı düşünemiyorum...
370-390 bilmem ama eski kasa hayabusa, yeni kasa zzr 1400 ile +300de ön camın altında motorun zırıltısı ve yol sesinin uğultusu oluyor sadece,rüzgar kaska direk temas etmesede ön cam üstünden akan havanın sesi,bıçak biliyorlar sanki tepende :) tabii çok yüksek bir volümde.
Bize beyin verilmiş sorgulayabilelim de koyun olmayalım hemen inanmayalım yada rededmeyelim diye. Adamda mantıklı şekilde dayanaklarıyla yazmış mis gibi.
Onun haricinde min 350 ve üstünden bahsediyoruzki forumda bunu gören %1-2 anca vardır heralde :) helal olsun motorun hertürlü ümüğünü sıkıyor adam
kenanın sporculuğu tartışılmaz cok başarılı
ama ben intial-d arkadaşımızın yaptığınıda başarı görüyorum. helal olsun/maşallah diyip geçmemiş düşünmüş, hesaplamış, sorgulamış.
Bu adam herşeyin en iyisine layık gerçekten. Türkiyenin gururu...