Mini Club Türkiye organizasyonunun maalesef bitişine yetiştim ama yetiştim :)
Lütfen; videoyu izledikten sonra, beğenmeyi, yorum yapmayı ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşmayı SAKIN UNUTMAYIN!
http://www.youtube.com/watch?v=A05AaiTNRMo
Printable View
Mini Club Türkiye organizasyonunun maalesef bitişine yetiştim ama yetiştim :)
Lütfen; videoyu izledikten sonra, beğenmeyi, yorum yapmayı ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşmayı SAKIN UNUTMAYIN!
http://www.youtube.com/watch?v=A05AaiTNRMo
maşallah güzel gidiyor vlog lar :) ama tabiki the makina bekliyoruzzz
Severek izliyoruz :D
Yine Buğra yine on numara video
Ahahahaha Aren ve Doğa abi acayip eğlenceli adamlar ya :D Model yılının en dolusu...
Beni fotojenik bulmadı, halbuki hep bugüne hazırlanmıştım :) hzhzzhzh
Ellerine sağlık bro, bayrak detayı hoşuma gitti!
Maşallah yine harika olmuş buğra,
Kullandığın kamera hakkında bilgi alabilir miyiz?
çok güzel olmuş :)
Model yılının en dolusu hahaha :D
"Koltuğa 14 verdin ama demi?"
Doğru mu anladım abi o koltuklar 14.000 (on dört bin) TL mi :D
izlerken zevk veren görüntüler, teşekkür ederiz.
mini zaten başlı başına bir hastalık.
Yine çok çok iyi videolardan biri :icon_tup: Ellerine sağlık Buğra izlerken çok eğlendirdi :)
Çok keyif aldım izlerken, eline emeğine sağlık Buğra :)
teşekkür ederim. haftada en az 2 tane atmaya ya da çekmeye özen gösteriyorum. *****, yaz ayı-bereket ayı :) the makina olacak inşallah, şimdilik biraz durgun sadece.
teşekkür ederim.
ahahaha bro sen hazırlanıp gelmişsin valla, sanki hep bu anı hayal ediyormuşsun gibiydi =) muhteşemdi valla, çok keyif aldım ama bir daha ki buluşmaya lütfen çağırın. teşekkür ederim.
teşekkür ederim. tabi; Sony RX100 Mark IV ama ben slowmotion ve sinematik çekim için tercih ediyorum. eğer bu tarz V-LOG çekimleri yapılacaksa bir alt segment; Sony RX100 Mark III tercih edilebilinir.
açık konuşayım, piyasada ki bir çok profesyonel kamerayı teknik anlamda olmasa da, kullanışlılık anlamında bozar.
teşekkür ederim.
ah keşke. ne makaralar dönerdi varya :) ucuz kurtuldular şimdilik :D
ya ben bir ara niyetlenmiştim. hatta çok sordurmuşluğumda vardır. 2012 senesinde 9.000 TL gibi bir fiyat söz konusuydu. 14.000 TL diye kafamdan çıktı ama o civarda diye tahmin ediyorum :) yanlışım varsa birisi düzeltsin.
Sana böyle doğaçlama şeyler çok yakışıyor kardeşim, aynen bu yolda devam :)
3dk çabuk bitti , 30dk olsaydı kesintisiz izletirdi herhalde :D
İlk v-log'tan daha eğlenceliydi bence , elinize sağlık :)
Bende geleydim iyiydi motoru atamadık arabanın üstüne :D video güzel olmuş drone kullanmayı düşünmüyomusun