-
Göze Geldik, Sadakamız Olsun...
-
Yetime acımak adlı atasozunu hatırlasaydınız keske ben olsam her turlu cırkeflıgı yapar polıs cagırtırdım Her yaptığının bır bedelı oldugunu ogrenmıs olurdu cocukcagız
-
Gecmis olsun velede vak sen hele
Neyseki sigorta ile halledeceksiniz en ince ayrintisins kadar yaptirin derim araci
-
Geçmiş olsun, onca uğraşıdan sonra üzüldüm valla! Allah beterinden saklasın!
Aranızda anlaşmakla iyi yapmışsınız, aksi halde sigortayı aradan çıkarmış olacaktın, sonra karşı taraftan paranı nasıl alırdın kim bilir!
-
Çok çok geçmiş olsun, bayram üzeri kötü olmuş. size bir şey olmaması sevindirici.
Ön taraf lastik baya kendini açıp basmış salıncak koparmış galiba kendini.
-
Gecmis olsun
Bunun icin ayri konu acip konu kirliligi yapmaya gerek yoktu
-
Geçmiş olsun üzücü bir durum.
-
-
Alıntı:
ugurcan52 Nickli Üyeden Alıntı
Gecmis olsun
Jöle kıvamında çok insan olduğundan yarın bir gün arabayı satışa koyacak olursam arkamdan dillendirmeden yapıp dayadı muhabbeti yapsın istemiyorum kimse o sebeple yeni konu açtım. Keşke yorum yapıp güncelleyerek kirliliğe katkıda bulunmasaydınız...!
-
Alıntı:
painkller Nickli Üyeden Alıntı
Çok çok geçmiş olsun, bayram üzeri kötü olmuş. size bir şey olmaması sevindirici.
Ön taraf lastik baya kendini açıp basmış salıncak koparmış galiba kendini.
Aynen salıncak kopmuş durumda. Aks ta şanzıman tarafından yerinden çıkmış. Yeşil renk bir yağ aktı yerlere. Ya hidrolik yada şanzıman yağıdır herhalde çok anlamıyorum. Sigorta eksperi ile yaptığım kısa görüşmede kendisine servis eliyle çıkardığımız parça masrafını aktardım (yaklaşık 10,000 tl) eğer öyleyse kendi tedarikçilerinden parça fiyatı alacaklarını ve aracın rayiç bedeline göre eğer o derece çok tutuyorsa aracın perte ayrılacağını belirttiler. Aks salıncak sağlam olsa aracın yürümesine engel bir durumu olmadığından ben ya satın aldığım bedeli (noter evrakına yazdırdım) talep edeceğim yahutta aklımda bir miktar var onu isteyeceğim. Bildiğiniz manav pazarlığı yapacağız yani.
-
kaskonuz varmıydı geçmiş olsun
-
-
Bununla geçmiş olsun. Merakımdan soruyorum kazanın oluş şekli ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Hondacı gayet nizami duruyor, a3 ü kullanan çocuk arkadan sert çarptı da siz hondaya mı vurdunuz? Diğer türlü siz dardan almışsınız gibi duruyor, sigortacı problem yapmasın?
-
abi çok büyük geçmiş olsun ama acımayacaktın çekecekti cezasını o zaman akıllanırdı
-
Alıntı:
drago Nickli Üyeden Alıntı
Bununla geçmiş olsun. Merakımdan soruyorum kazanın oluş şekli ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Hondacı gayet nizami duruyor, a3 ü kullanan çocuk arkadan sert çarptı da siz hondaya mı vurdunuz? Diğer türlü siz dardan almışsınız gibi duruyor, sigortacı problem yapmasın?
geçmiş olsun. bende aynı meraktayım.
-
Alıntı:
drago Nickli Üyeden Alıntı
Bende aynı meraktayım yada arkanız daki çok tampon yapıyorduda kaçarkenmi vurdunuz anlayamadım honda içerde kalmış duruyor.
-
Alıntı:
ugurcan52 Nickli Üyeden Alıntı
Gecmis olsun
gardaşım sıcak başına vurdu heralde
forumu şöyle bi aç gez bakalım tek konu kirliliği bumuymuş
PULAT abi sanada çok geçmiş olsun bununla atlatmışsın çok şükür sıkma canını
-
Geçmiş olsun allah beterinden korusun.
-
Arkadaşlar ben dardan almadım aslında. Sokağın girişinde benim solumda kenara park etmiş bir araç var ondan dolayı öyle görünüyor olabilir. Olayda şu şekilde gelişti:
Honda şöförü ta diğer bloktan gazlaya gazlaya geliyormuş. Arkasında polis otosunu görünce kendisini takip ettiğini sanmış. Kazanın olduğu viraja girerken tahmini hızı 60 km civarındaymış. O bir anda sokaktan fırlayınca ne fren yapmaya ne de direksiyonu kırmaya zamanı olmadı. Bana çarptı. Benim araçta savrulup arkadan gelen araca çarptı. Az gerimizde set vardı. Benim dönerkenki hızım 15 km var yoktu. Zaten ehliyetsiz elemanın çalıştığı mekanın sahibide kendi dikkatsizliğinden kaynaklandığını beyan etti ona göre tutanakları tutup imzaladık. Sigorta pürüz çıkarırsa olay mahkemelik olur o olur. Akabinde şahitler var bir sürü. Karşı taraftan zararımı ödemelerini isterim. Baktımki oralı olunmuyor şahitlerle beraber mahkemeye veririm ehliyetsizliğide hesaba dahil ederek. Ha burda banada ucu dokunur belki ama hepside yanar. Umarım iş oralara gitmez.
Alıntı:
Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı
gardaşım sıcak başına vurdu heralde
forumu şöyle bi aç gez bakalım tek konu kirliliği bumuymuş
PULAT abi sanada çok geçmiş olsun bununla atlatmışsın çok şükür sıkma canını
Kimin ne derdi var benimle az çok biliyorum hemşerim. İnsanlara beni karalamalarına fırsat verecek malzeme bırakmama gayretimdir belki sebep. Günahı boynuna herkesin. Benden ırak olsunlarda kim ne cehennemde ne filan yerse yesin toprağım.