Yıllardır gözlük takmaktan aşırı derecede bunaldım lenslerde gözümde batma yapıyor yazları hiç rahat edemiyorum ameliyat olmak istiyorum
Bursa da bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı ?
Ve daha önce olmuş kişilerden tavsiye istiyorum
Printable View
Yıllardır gözlük takmaktan aşırı derecede bunaldım lenslerde gözümde batma yapıyor yazları hiç rahat edemiyorum ameliyat olmak istiyorum
Bursa da bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı ?
Ve daha önce olmuş kişilerden tavsiye istiyorum
Hanım İstanbul'da oldu
Hayatımda yaptığım en iyi hareketlerden biri diyor
Lensler yüzünden devamlı yanar, kaşınır, kızarırdı gözleri..
Lens yokken göremezdi hiçbir şey
hepsinden kurtuldu kısacık bir ameliyatla
3500 Lira karşılığında Dünya Göz hastanesinde oldu 2 iş arkadaşım. İkisi de halinden son derece memnun 1 seneyi geçti hiç sorunla karşılaşmadılar.
Hangi hastanede oldu acaba?
Ben de düşünüyorum
bende 2009'da Kudret gözde ameliyat oldum çok memnunum yaşam standartlarım değişti.
Kesinlikle öneririm
bursa da şubesi varmıdır biilmiyorum @sekolive serkan abi dünya göz hastanesinde çalışıyor. Bilgi alabilrsiniz.
ben beylikdüzünde birinci göz hastenesinde oldum 4000 civarına falan geldi ama içinde benim bir gözümde olan aşırı astimattan dolayı arttı lazerle cizerken sol göze başka bir şey daha uygulandığı için, onuda cıkarsak 2500-3000 lere falan geliyordu.
Yapanda Doç. Dr. Faik Oruçoğlu gayet işinde bilgili cana yakında bir doktor kendileri baya ilgilendi benle ameliyat öncesi ve sonrasındada.
Olduktan sonraki gece biraz sıkıcı geçiyor sadece onun dısında uyuyup uyandınmı sabahına cicek gibisin 2-3 ay bol bol damlatman gereken 2-3 göz damlan oluyor birde okadar.
1,5 sene falan oldu fena rahatım, hiç lensde kullanmadım bu yüzden 3d/imax sinemalarında gözlük üstüne gözlük takma gibi abuk subuk dertlerinde bitiyor :)
Şöyle bir anım var. İki kuzenim kıbrıstan lazer ameliyatına geldiler. İkisi de kız ve yaş farkları az. Sırayla aynı doktora yaptırdılar. Biri çok memnun kaldı , diğerinin şikayetleri daha uzun sürdü.
Ben kendim gözlük kullanıyorum. Babam doktor ve izin vermiyor. Lense de alışamadım. 7 yaşından beri 4 gözüm :) Riske gerek yok.
gözlüklü göz doktorlarının sayısı azımsanmayacak kadar nedense :)
24 Nisan 2015 tarihinde oldum lazer ameliyatı. 2.25 derece miyop ve astigmat vardı. 25 yaşımda hayata yeniden doğmuş gibi hissettim. Kesinlikle bu zamana kadar verdiğim en iyi karardı. Pendik dünya gözde olmuştum ameliyatı ve yanılmıyorsam 1700-1800 gibi bir rakam ödemiştik. Pazarlık baya yapılıyor onu söyleyeyim :)
lazer ameliyatları kişiden kişiye farklılık gösteriyor sanırım. lazer ameliyatı sonrası 1-2 yıl içinde tekrar gözlük kullanmaya başlayanlar olduğu gibi uzun yıllar sıkıntısız yaşayan insanlarda var. bu hem sizin rahatsızlığınızın boyutuna, göz yapınıza hem de operasyonu gerçekleştiren hekime bağlı. ameliyat geçiren insanların %90 memnun. ve kalıcı rahatsızlık oranı çok düşük. gözlüklü göz doktoru olayıysa şöyle; her göze lazer yapılamıyor bildiğim kadarıyla. biraz rahatsızlığınıza bağlı bir olay. şimdiden geçmiş olsun operasyonun başarılı geçmesi dileğiyle.
Babamın şeker hastalığından göze vurmuştu . Etiler Dünya Göz'e gitti 7-8 ay falan boyunca sürekli tedavi lazer vs bir ton bişeyler yaptılar iyiye gitmeyi bırak olağan durumu bile koruyamadılar ben tavsiye etmiyorum bu tecrübeden dolayı . Tekirdağ'da İrmet hastanesi var çerkezköy'de tedavinin devamını orada oldu Allah'a şükür hem düzelme var hemde gerçekten alakalılar göz özel alanları değil sanırım ama tavsiye ediyorum
Kardeşim geçmiş olsun 2 sene önce ağır bir göz ameliyatı geçirdim ankarada sana tavsiyem gözlük kullan lens bile kullanma zamanla gözünde damarlaşmalar olacak dünya göz için ise bana göre tamamen soyguncu 3 sene gittim ve 3 sene gittiğime bin pişman oldum bursa göz vakıfı var orası göz konusunda bayağı uzman benim doktorum birtan öztürk tavsiye ederim gerçekten çok çok iyiler bendeki rahatsızlık keratakonus kornea rahatsızlığı bunun için ankarada ameliyat oldum arkasından bursada devam ettim bilseydim bursada bu hastalığın uzmanı var kesinlikle ankara falan gitmezdim geçmiş olsun tekrardann....
6 yıl kadar önce Konyagöz Hastanesinde excimer laser yöntemiyle ameliyat oldum ; gözlerim -4/-4,5 miyoptu.1000-1200 civarı bir para verdim , bugüne kadar sıkıntı yaşamadım.Sadece 5-6 ay boyunca damla kullanmak zorunda kalıyorsunuz.
İyi veya kötü derken hangi sebepten lazer yaptırıldı onuda yazarsanız sevinirim arkadaslar. Bende düsünüyorum miyop var 2,5 olumlu yorumda çok olumsuz yorumda