arkadaşlar merhaba replika warex kullanıpta ben şu firmadan aldım memnun kaldım yada burdan aldım guzel değil diyebilceğiniz biryer varmı? istanbulda olursa sevinirim.
aracım astra gsi 2,0 doch
Printable View
arkadaşlar merhaba replika warex kullanıpta ben şu firmadan aldım memnun kaldım yada burdan aldım guzel değil diyebilceğiniz biryer varmı? istanbulda olursa sevinirim.
aracım astra gsi 2,0 doch
Replika warex'i adanada egzostçu korhan'ı öneririm. İstanbul içi demişsin ama uyguna kargo yapıyor. 1-2 araca aldık. Memnun kaldık.
sahıbınden uzerı adanadan aldım 3 aracımada hıc bı sıkıntı yaşamadım bence ürünler gayet güzel kardeşler egsoz olması lazım taksıtte yapıyor
korhanla irtibata gectım zaten başka varmı ?
Ben 3 aracımdada kardeşler den aldım memnun kaldım sıkıntı yaşamadım
Loading site please wait...
bunlar nasıldır?
bende adana dan kardeşler egzozdan aldım... kargo ücretsiz... kesınlıkle tavsıye ederım...
adana egsozcu birol cok memnu kalırsın
ben özel yaptırdım kazan boyunu kısalttım uçlarını yanık yaptırdım ve iki egsozu tek kumandaya bağlattım ara. bmw z4 tü aradım dedim böle böle get açtı 1000 lirayı 9 a böldü galiba normalde 900 tutuyodu taksit için extra 100 lira koymuş olablir bi sene oldu hatrlamıorum ama malzeme güzel
Adanada Korhan ıyıdır tavsiye ederim
Egzozcu Birol'dan al pişman olman imkansız gibi bir şey
elimde korhan'dan alınma egzoz var 2 gün kullandım söktüm. istiyen varsa mesaj atabilir :)
Düz boru sonda sadece Korhan egzos kapalıyken biraz cızırtı dışında gayet sessiz. Şehiriçi bir sürü çevirmeden geçtim en ufak sıkıntı olmadı. Açıkken ise alttaki videoda düz boru - freeflow susturucu olan biraz yüklü İmpreza ile tünel gazlaması yaptık. İzleyip sen karar ver sesine :D
https://www.youtube.com/watch?v=tpzjR-yZ2R0
Kendi arabamdan çıkan sesi beğenmedim :) @Anu ile aynı egzoz var :)