-
Şase no taşlanmış araç
Arkadaşlar bir araca bakmaya gittik , şase no taşlanarak silinmiş sadece numaralar motor no doğru .adam alırken dikkat etmemişim istediğinîz yere sorun diyor rahatça .polis change mi diye bakmak istese kaynak var mı diye geniş alan silerdi . Neden yapılmış olur bir mantık kuramadık akibeti ne olur ?
-
Hiç bir şekilde okunamıyormu?
-
Aracın marka modeli ne ? Ona göre şase noya bakmak için başka yerlere de bakabilirsiniz ama şase no taşlanmış araba şüphe uyandırıyor iyi inceleyin başınıza iş almayın.
-
Sase no nerde araçta? Yani marka model nedir? Mesela ön sag paspas altındaysa niye silinsin? Ama paneldeyse kaza sirasinda degisip olaylar dönmüş olabilir
-
Sorun olmaz, ufak bir sürtme sonucu okunamaz hale gelmiştir. Boya durumu nasıl asıl o önemli.
-
ben olsam hiç girmezdim o işe
-
Taş motoru ile sadece üretim ülkesi ve kasa tipindeki numaralar silinmiş amörtisor kulesinden kasıtlı olarak .öğrenmek istediğimiz neden yapılmış ve adam nasıl bu kadar rahat ?
-
Pardon kasa tip ve üretim ülkesi dışındaki sonda olan bütün nolar taş motoru ile silinmiş
-
Düz mantık. Kim durduk yere aracın kimliğini ifade eden bir bilgiyi (manyak değilse eğer) özel bir çaba sonucu siler ki ?
Ben bunun altında iyi niyet görmem beklemem de. Yarın bir gün oluşacak sıkıntı da "istediğiniz yere gösterin" diyen adam emin ol "haberim yoktu" der.
Çok özel nadir bulunamayan bir araç değilse koşarak uzaklaşmakta fayda görüyorum sizin lehinize.
-
arabanın önü başka arabadandır
-
İyi niyet aramayın başka araç bakın, muayenede sıkıntı çıkar polise bildirirler, büyük ihtimalle de araca devlet el koyar tespit için. Çok prosedürü var o işin adamın saçı beyazlar uğraşırken.
-
Kaçmak sureti ilan uzaklaşın...
-
şase nosu silinmiş araç alınırmı yaw? hapsemi girmek istiyorsunuz
koşarak uzaklaşın oradan
-
Satın almayı geçtim, ihbar edin plakayı. Bi hinlik vardır o araçta. Çalıntı olması kuvvetle muhtemel, başkasına çakmasınlar bir de.
-
Zaten topukladık neden böyle yapılmış merak ettik .
-
Aracın plakası nedir ? Tramer'den bakayım bir motor şase noya ulaşabilirsem.
-
En iyimser yaklaşım bu silinmişti . Üniversite bunu tamamen silin ve başka bir yere çakın kararı verdi .
-
Ruhsatta terdil yazıyor o ne demek ?
-
bazen çalıntı buluntu araçlarda veya change yapılıp sonra eski sahibine iade edilen araclarda falan bu şekilde itü tarafından silinip şaibeli şasi numarası sildiriliyor diye biliyorum.