Konu neden silinecek ?
Printable View
Neyse ben önerilen arkadaşa mesaj attım . Somut birşey çıkarsa paylaşırım
Konunun silinmesine gerek yok,
bir giriş yapıldı,
gelişmeleri takip edeceğim,
sonucu da kimseyi incitmeden buradan vereceğim.
ilginç bir konu baya gizemli.
sonucu bekleyelim bakalım
Konuyu yaz, cevabını al, konu silinebilir de. O ne ala memleket. Donanımhaber e çevirdiniz
[QUOTE=tolga_kaan_;8275257]Bunu biraz açar mısın ? Ben mi anlamadım acaba.
Aracınız çalındı sonra bulundu ama şasi no değişimi yapılmış şekilde. Ve polis bunu hırsıza geri mi vermiş.
Mavi ekran verdim şuan.
Konu cidden gizemli bir hal aldı.[/QUOTE
bu olay konu başlığından bağımsız olarak çok sevdiğim arabamı çaldırdığım zaman başıma gelen tamamen doğru ve sade ce yüzde biri konu silinecek olursa açarım daha anlatırım kısa süreliğine ama durması bence güvenli değil . arabasını bulan birinin arabası bile zor incelenirken belki asılsız olacak bir ihbara savcının inceleme yetkisini vermesini ummak iyimserlik olur . biz bu tesadüf karşımıza çıkan konu başlığında geçen araçla gerekeni yaptık ama somut bir belge olmadanda kimsenin ilanını koymam .
Birşeyi anlamadım. Konuyla ilgili fikir istiyorsunuz, birçok kişinin ortak yazdığı uzak durmakta fayda var minvalinde cümleler.
Konu da araç / kişi / plaka / ilan payşamamış iken konunun silinmesini istemek biraz abes olmuyor mu ?
Konu silmek admin'lerin bileceği bir durum ama açık yazayım konuyu sileceklerini hiç sanmıyorum.
Benzeri konularda (pert olup sağlam diye satılan / yada sattığı aracı km si geri çekilmiş olarak ilanda gören arkadaşlar) birçok kişi burada ilan paylaştı.
Çok fazla okunan bir platform ve konusu araç üzerine olduğu için es kaza o araca bakacak biri olursa vakit kaybetmez.
Bu yüzden hatta araç sorgulamaları diye bir de başlık var.
Ben buraya baktığınız aracın ilanını koymanızdan ne size ne de araç sahibine bir zarar geleceğini düşünmüyorum.
İtham etmiyorsun (etmediğinizi düşünüyorum) bir araç var ve şase nosu silik. Araç sahibi de bunu biliyor e o zaman ?
Diğer durumunuz için geçmiş olsun araç çalınması çok üzücü bir durum.
başından beri sorulan sorulara yanıt vermemesinden dolayı zaten ben anladım arkadaşın trol peşinde olduğunu. Canı sıkılmış gelmiş konu açmış cevap veren olsun ben cevap veriiim öyle sürsün gitsin modunda.
burası büyük bir forum bilgi almak amaçlı yazdım mesajlarda sorun olmaz diyende çıktı . sıkıntı olur diyende . silinmesini istememin nedeni kendi aracımla başıma gelenleri yazmam onlar silinse yeter . mevzu olan bu aracı gerekli kişiler araştırıyor umarım bir hata vardır ve arkadaşım bunu alır .
Demekki bakış açılarımız farklı. Başıma böyle bir iş gelse aracın plakasını bilgilerini paylaşırım ki es kaza bilmeyen birisi alıp başına iş almasın. Ben zaten sıkıntı çekmişim en azından başkası çekmesin diye düşünürüm. İlgili mesajlar için @ef186 @Evrenoz ve diğer admin arkadaşlara mesaj yazarsan belki yardımcı olurlar.
adam iyi niyetli olmasa gel beraber gidelim diyor benimde başımdan geçtiğinden çok hakim olup çözemediğimizden ,birde bu araçtan nadir olduğundan açtım konuyu belki bir hata vardır diye .savcı bile çok somut bilgi olmadan araba inceletmezken ben nasıl buraya ilan koyayım . zaten belli taslanmış kim olsa görür .
İlanı paylaşsa buradaki arkadaşlar mahkeme kurup kalem kırmayacak yahu :) paylaşmıyor olmana saygı duyarız. Ama başından onca iş geçmiş olmasına rağmen hala adam iyi niyetli diyerek şasi no silinmiş bir aracı almayı düşünüyor olmak bana çok şaşırtıcı geliyor. Bu işlerin şakası yok. Arabayı alırsınız ihale sizde kalır sonra derdinizi alleme-i cihan olsanız kimseye anlatamazsınız. Naçizane keyif için bu riski almaya değmez. Ha arabayı alıp sokağa çıkmışsın ha sahte kimlik ile çevirmeye girmişsin bence aynı şey. Sonuçları ağır olur diye düşünüyorum. Neyse karar sizin umarım kötü senaryo gerçekleşmez.
ağır şuç asılsızsa hoş olmaz . ayrıca başıma geldiğinden dolayı belki birisinin arabasıdır diye bildirdik daha ne yapalım . yoksa umursamaz geçirdim .arabanın incelenme masraflarını iddaa sahibi karşılıyor çekici parası vs 1000 ytl tutar . benim düşüncem bu para kimseden tahsil edilemeyeceğinden dolayı bu araç oylece kalır.
arkadaş hala ytl zamanında yaşıyor bu neyin kafası yaw.