özellikle vag grubu araçlarda çok sayıda ilan mevcut. bayi fiyatından yüzde 30 40 civarı daha uyguna sıfır km araçlar satılıyor galeri ve şahıslar tarafından. bu araçların olayı nedir bilen var mı?
Printable View
özellikle vag grubu araçlarda çok sayıda ilan mevcut. bayi fiyatından yüzde 30 40 civarı daha uyguna sıfır km araçlar satılıyor galeri ve şahıslar tarafından. bu araçların olayı nedir bilen var mı?
%30-40 daha düşük fiyata mümkün değil şahsen görmedim hiç öyle ucuza giden araçları.
ben max 8-10bin lira kadar ucuza gördüm ama %30-40lık fark kafa kurcalar.
Gerilim filmi gibi ben 1litre arabanin 175 olmasi cok iyimis :tapedshut ::scared:
Audi'nin liste fiyatina bakıp aldanmayın. Gidip kendiniz fiyat sorun.
Zamanında doludan hasar gören araçlar olabilir.
Alırken dikaktli bakmakta fayda var
Bu araba 1 ay önce tüm bayilerde 105 bin tl 'ye satılıyordu.Nette yayınlanan Audi listeleri gerçeği yansıtmıyor.İndirim adı altında gerçek fiyatlarıyla arasında uçurum var.
Belirttiğiniz araçlar bu tip midir bilemiyorum ama.. Bankada çalışırken şubeden arkadaşın müşterisi vardı Rusların parasını çeviriyolardı ülkede.
Satış rakamı yüksek X model bir aracın gelen partisinin tamamını alıyolardı. Tahmin edileceği üzere normal satış fiyatının çok daha altına aldıkları için satışta aldıkları fiyatın üzerine belirli oran koyarak satış yapıyolardı.Win-win
Doğru mu anladım acaba ?
Şimdi ben internetteki liste fiyatı 175K TL olan A3'ü bayiye gittiğimde 110 lu rakama alabilecek miyim ?
Eğer böyleyse liste fiyatı yayınlamanın alemi ne ?
Şimdi sitede görünen rakam bu ? Hani pazarlık yapılır ama bu kadar fark bana garip geldi, bir yerde bir yanlış olmalı.
https://i.hizliresim.com/lbn58X.jpg
Audi de değişik bir kafa var. Liste fiyatları çok çılgın, bayide sağlam indirim yapıyorlar..
böyle astronomik indirim yapacak ford bayii aranıyor:D
Bayideki eleman zam gelmeden önce galericiyi arıyor , galerici gelip alıyor , hatta hiç almıyor bile bayide kalıyor araba. bayi zammı kur artışı derken sonuç böyle oluyor tabi..
Audi' nin tuaf bir politikası var, hafta sonu Q3 baktık (1.4 TFSİ) aracın liste rakamı 275 bin TL'ydi aracı incelerken bayan geldi pahalı ya diye konuşurken liste rakamlarına bakmayın şuan ki rakamı inidirmli hali ile 196bin TL dedi, şaka gibi.