selam arkadslar, bi cooperlı arkim yürümek istio bnmle rollingte kim alır sizce denedikten sonrada sölerim sonucu ama onden sizin yorumları merak ediorum saygılar(bu arada 2 aracta stock )
Printable View
selam arkadslar, bi cooperlı arkim yürümek istio bnmle rollingte kim alır sizce denedikten sonrada sölerim sonucu ama onden sizin yorumları merak ediorum saygılar(bu arada 2 aracta stock )
birde aynı sekılde 2002-2005 superchargerlı cooper s le denense(stock) onunla ne olur sizce saygılar tekrar:)
senin type s sanırım normal cooperlar gitmezde
cooper s kaybolur gider yanından kanımca :)
:) aslında cooper s le denesem ne olur deil hani ardından ayrılmammı yoksa cok mu uzar gder die sormam daha mantıklı olur galiba:D
type s ın farkı ne -R dan
uzar gider hızldır çünkü standartta olsa
Mini One'la dene :D
s uçar gider bence de..:) ama normal cooperlarda fena gitmiyor hani..
kanka dur daha benle deniycen :D hizli gircen sen bu roll işlerine :)
öncelikle hayırlı olsun aracın.. cooper lar da iyi gider biraz daha hafif olsa ciddi olarak şaka yapabilir aslında ama yinede type-s in önde olucağını düşünüyorum..
Dipnot: Cooper lardaki filtre sesine hastayım :D
Fazla oldu be dostum;)
type-r 0-100km:6,6 sn.
type-s 0-100km:8,9 sn.
Cooper 0-100km hızlanmasını 9,1sn de tamamlıyor.Eğer aracın otomatik değilse(otomatik 11 saniye gibi bir sürede 100 km'ye ulaşır) başa baş gidecektir diye düşünüyorum.
Cooper S en başta turbo bir araç çok yakınlaşacağını sanmıyorum:)
aramızda 3 4salisenin lafımı olur arkadsım:) isin sakası 8.5 dememim sebebi bnde 2.4 accord da var ve fabrıka verılerınde 9sanıye dio ben amatorce tabiki ama her denedgmde 8.7 gibi bi rakam cıkıodu o yuzden bi 3 4salise fark olucagını dusunuorum bundada henuz denemdm ama type r icin ise direk yanlıs yazmsım olabilir bole minik hatalr cnm :)