Arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere 35 Bine kadar çok eski model olmamak kaydıyla 24 yaşında gencin kullanacağı performans olarak çok uzmeyecek araba arıyorum. Sizde veyahut eşinizde dostunuzda varsa paylaşmanızı rica ederim .
Printable View
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere 35 Bine kadar çok eski model olmamak kaydıyla 24 yaşında gencin kullanacağı performans olarak çok uzmeyecek araba arıyorum. Sizde veyahut eşinizde dostunuzda varsa paylaşmanızı rica ederim .
Hocam iyi akşamlar, ortalama olarak beni tanımlamışsınız. Ben olsam o paralara Megane II HB modellere yönelirdim. Dynamique paket mercekli,cam tavanlı, dijital klima vs vs donanımlı olanları tercih eder mis gibi de binerdim.,
Örnek ilanlar alakam yoktur:
1) Renault / Megane / 1.6 / Dynamique / 2005 Megane2 HB 1.6 sahibinden.comda - 656454488 (benzin+lpg)
2) Renault / Megane / 1.5 dCi / Dynamique / Sunroof+cam tavan= tekno paket duşuk km favoriciler icin fırsat sahibinden.comda - 653513438 (dizel)
3) Renault / Megane / 1.5 dCi / Dynamique / 2004 MEGANE II HB CAM TAVAN SANROUF sahibinden.comda - 648129818 (dizel)
belki çok genç işi değil ama o paralara alacağım Toyota yaris olur.
tam bir şehir içi aracı, yakıtı çok az, sorunsuz, küçük parkı kolay. ki bu sebeplerden almıştım :)
bütceyi artırma şansın olursa pm at detayları vereyim kardeşim
http://www.techturkey.com/forum/otom...ile_devam.html
Alfa 147 1.9 dizel q2
Fiat grande punto 1.4 tjet sport
Mazda 2,Citroen C2 VTR-VTS v.s bakılabilir.
Punto 3 kapı 90 lik cam tavanlı dizel araç var isterseniz. tam ful olanı 6 ileri
0535 866 49 84 ulaşabilirsin.
2012 Fiesta var dizel.
sahibinden.com Hata Sayfası
Guncellektuel
Hahaha :) muhtemelen yokuslarda felan inip itmek gerekebilir :)