-
AutoHifi Dergi Çekimleri 1.4VTİ REDCİVİC
-
-
hakikaten maşallah yani:)
-
abilerim acayip deli bir sistemi var =) valla hayran kaldım tebrikler + basarılarınızın devamını dilerim
-
ağırlık ne kadar fark attı?
-
kapılar alcantara sanırım cok şık siyah :) koltuklarıda siyah döşemeyle kaplamak yada siyah bi koltukla deişmek güzel durur gibi. arac sola yatık duruyo sanki cekimlerdenmi tam kestiremedim. gayet tadında bi demo aracı olmus firma için türkiyede gördügüm bildiklerimin en iyisi diyebilirim :) elbet bi ca-tr bulusmasında denk gelip dinleme imkanıda buluruz kazasız belasız güzel günlerde işalla. :)
-
-
Maşallah çok güzelll
Kızda manyak çıkmş... :D:D
-
herşey güzelde manken az daha çirkin olsaymış, Güzelle çirkinin farkını görebilirdik :D
-
Arabayada kızada maşallah. :D
-
Alıntı:
Rockford Nickli Üyeden Alıntı
kapılar alcantara sanırım cok şık siyah :) koltuklarıda siyah döşemeyle kaplamak yada siyah bi koltukla deişmek güzel durur gibi. arac sola yatık duruyo sanki cekimlerdenmi tam kestiremedim. gayet tadında bi demo aracı olmus firma için türkiyede gördügüm bildiklerimin en iyisi diyebilirim :) elbet bi ca-tr bulusmasında denk gelip dinleme imkanıda buluruz kazasız belasız güzel günlerde işalla. :)
hakkaten ya araba iskeleye yatmış :)... koltuklar aracın sadeligini bozmayacak sekilde deri yada alacantra kaplansa nokta olur dusuncesindeyim...
maşallah diyelim ayrıca....
-
osman deprem olmus yau :)
-
Alıntı:
Rockford Nickli Üyeden Alıntı
evet kapılar alcantara
koltukları fuar a yetıstırmek ıcın yapamadık bızımde aklımzda typer koltugu veya civic sportlarda olan kırmızı sıyah koltuk var ondan ıstıoyruz ama bu civic e baska masrafde pek ıcımızden gelmıyor.
Araba coğu azcık oldugu gıbı biraz yatık ama bizim aracda tesisatdan dolayıo arkası baya yerde oldugu ıcın bellı oluyor
Deprem oldu walaha ahmet abi :)
-
maşallah çok güzel bir görüntüsü var , sesini duymakta nasib olur inşallah
-
güzel sistem...kac db alıyorsunuz ve basları neyle beslediniz??
-
osman hatun gercekmi :)
masallah arabaya perfect elinize saglık ;)
-
fena fena:) mahş osmanım:)
-
sistemde hatunda on numara mükemmel ikisi birarada :)))
-