Uzun yıllardır direnip almam dediğim makineyi artık almam gerektiğini fark ettim bu eziyet boşaymış.
Kullanan memnun kalan arkadaşlar marka model paylaşırsa değerlendirip almak isterim. Fiyat konusunda esneğim.
Şimdiden teşekkürler..
Printable View
Uzun yıllardır direnip almam dediğim makineyi artık almam gerektiğini fark ettim bu eziyet boşaymış.
Kullanan memnun kalan arkadaşlar marka model paylaşırsa değerlendirip almak isterim. Fiyat konusunda esneğim.
Şimdiden teşekkürler..
Miele fiyatları maalesef yüksek evet.
Kesinlikle direnilmemesi gereken ürünlerden... Hele ki evde balkon vesaire yoksa, elzem.
Dyson süpürge falan da öyle :D
Bosch serie 4'lerden almıştık, ne çok üst ne çok alt segment. Hatta çamaşır makinesi ile birlikte aldık, arkadaşlar da aynısının Siemens tarafını almışlardı.
Gayet memnun şekilde kullanıyoruz, bizim 1 yıl falan oldu galiba alalı, arkadaşlarınki daha uzun. Problemsiz gidiyorlar şimdilik.
Siemens var bizde de. 12 Yıldır kullanıyoruz tam bir Alman :)
Bu model muhtemelen üretimde değildir ama yine de akşam modeline bakar, sabah yazarım.
Başka bir konuda da yazmıştım. Electrolux dışında hiçbirine para verme. Miele ve Electrolux sanayi tipi kurutma makinelerinde çok başarılı dolayısıyla ev tipi olanları da diğer markaların önünde. En uygun fiyatlı olan modelini al. Hiç boşuna fazla para verme. Elbette bu önerim 180.000 tl ye bir makine almayı düşünmüyorsan geçerlidir.
ben araştırdığımda bu iş için en iyi iki marka electrolux ve samsung diyorlardı. bizim diğer eşyaların tamamı siemens ve kaynana da siemensin karşılığı bosch kullanıp memnun olduğu için hanım siemens istedi siemens aldık. 6 aydır kullanıyoruz şimdilik hiç üzmedi memnunuz.
Bu fırsat kaçmaz :D
Çok ses yapıyor mu bu makineler hocam
İyi olur hocam, sen 12 yıl önce almışım, düşündüm de ben alana kadar üretimden kalkacak :D
Bu markayı çok duyuyorum ama sanırım reklam konusunda biraz zayıflar, sadece bilen alıyor diye biliyorum. Ama araştıracam..
Tavsiyen için teşekkür ederim
Bizim evde Siemens var, 8 yıl olacak. Iq300 veya 500du sanki modeli. Menunuz, zaten 10yılı görsün sonrasını kâr olarak sayarım modern ev aletlerinde.
Evet biraz sesli, gece açılmaz gibi. Banyoda HOOOOOOOOOOOOOOO diye orta şiddette sesle seslendiğini düşün :)
Bir de kapak yapısı çamaşıra göre farklı olduğu için çatır çutur şangır şungur şeklinde eşofman ipleri veya benzerleri de ayrı ses çıkarabiliyor, aklınızda olsun.
Başka marka modellerde farklı mıdır bilmiyorum tabi.