Arkadaşlar outlook dışında maillerinizi kontrol edebildiğiniz , mail gönderebildiğiniz kullanımı kolay görselliği olan önerebilceğiniz programlar varmı? Beleş olursa makbule gecer
Printable View
Arkadaşlar outlook dışında maillerinizi kontrol edebildiğiniz , mail gönderebildiğiniz kullanımı kolay görselliği olan önerebilceğiniz programlar varmı? Beleş olursa makbule gecer
thunderbird
The bat .
ya tek kekime yazmayın şimdi anlamıyorum nedir n edeğildir azıcık örnekler verin neleri güzel neden memnunsunuz falan
windows live mail?
office outlook a okadar alıştımki başka hiçbirşey kullanamıyorum bi ara mozilla thunderbird kullanmıştım ama alıştığımdanmıdır nedir bana hep outlook iyi geliyor :)
mozilla thunderbirdü 1.5 yıldır kullanıyorum,hiç bir sorun yaşamadım,hızlı ve problemsiz..Birde mozilla back up programı ile format attığınızda bile yeni sisteme tüm detaylar aktarılabiliyor..
thunderbird yada bat
thunderbirdi indirdim kolay bi program ben bunca zaman boşa zahmeet çekmişim
openıoffice
thunderbird tavsiye ederim.
lotus notes :)
edit: lotus ağ içinde ve servere ihtiyaç duyuyordu sanırım lotus yerine thunderbird yada bat olabilir
Windowsta office outlook iyiidir ben onu kullanıorm linuxte openoffice işi görüyor başka bildiğim mail programı yok memnunum zaten
prdonda niye kimse windows live kullanmıyor?
outlook sevmiyosan inlook kullan diye bi espiri girişiminde buluncam ama tepki alırım diye yapmıyorum :D
Ben hem Outlook hem Thunderbird kullanıyorum. ikisinden de memnunum.