Arkadaşlar outlook dışında maillerinizi kontrol edebildiğiniz , mail gönderebildiğiniz kullanımı kolay görselliği olan önerebilceğiniz programlar varmı? Beleş olursa makbule gecer
Arkadaşlar outlook dışında maillerinizi kontrol edebildiğiniz , mail gönderebildiğiniz kullanımı kolay görselliği olan önerebilceğiniz programlar varmı? Beleş olursa makbule gecer
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
ya tek kekime yazmayın şimdi anlamıyorum nedir n edeğildir azıcık örnekler verin neleri güzel neden memnunsunuz falan
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
office outlook a okadar alıştımki başka hiçbirşey kullanamıyorum bi ara mozilla thunderbird kullanmıştım ama alıştığımdanmıdır nedir bana hep outlook iyi geliyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
mozilla thunderbirdü 1.5 yıldır kullanıyorum,hiç bir sorun yaşamadım,hızlı ve problemsiz..Birde mozilla back up programı ile format attığınızda bile yeni sisteme tüm detaylar aktarılabiliyor..
openıoffice
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
lotus notes
edit: lotus ağ içinde ve servere ihtiyaç duyuyordu sanırım lotus yerine thunderbird yada bat olabilir
SSD-S2k
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Windowsta office outlook iyiidir ben onu kullanıorm linuxte openoffice işi görüyor başka bildiğim mail programı yok memnunum zaten
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
outlook sevmiyosan inlook kullan diye bi espiri girişiminde buluncam ama tepki alırım diye yapmıyorum![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Ben hem Outlook hem Thunderbird kullanıyorum. ikisinden de memnunum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)