09 yaz tatilinde kim nerede olacak ? gecen yıl egeturbo ve K VTEC furkan la olympos Kadir's de tesadüfen karsılastık.. bu yaz ben rutin akdeniz tatilimi tekrar edicem =) kemer olympos kaş.. TechTurkey nerede olacak ?
Printable View
09 yaz tatilinde kim nerede olacak ? gecen yıl egeturbo ve K VTEC furkan la olympos Kadir's de tesadüfen karsılastık.. bu yaz ben rutin akdeniz tatilimi tekrar edicem =) kemer olympos kaş.. TechTurkey nerede olacak ?
ya Bodrum ya ABD :D
bu yaz sanırım hep bu çervede olucam fazla açılamam maddi yonden ;)
kumburgaz,silivri taraflarında olurum %90
çeşme klasiği...
Maslak sanayi :D Ya da 4 senedir devam ettiğim turist rehberliği.. Alanya-fethiye-marmaris-bodrum-kemer-Side-Manavgat-Çeşme-Kuşadası gibi yerlerde çalışıyorum hep :)
İzmir Foça
İstanbul Zekeriyaköy
Hersene olduğu gibi Bodrum-Bitez-Aktur
3-17 ağustos yunanistan.
alternatif olarak kemer.
Bende bi kac günlüğüne kemere gitmeyi düşünüyorum..İlk defa gideceğim için nasıl bilmiyorum..Görülmesi yenmesi içilmesi gereken seyleri varmı nasıl biyer acaba??
çeşme dalyan semalarinda olurum :)
ABD ziyareti dusunuyorum ama kesin degil. Onun disinda Akdeniz'e inme planlarim var Agustos ayinda..
Marmariss..:)
bodrum türkbükü semaları eğer turist vizesi alabilirsem londra =)
ya sigorta şirketinde yada fabrikada
İstanbul , kartal , siemens 23 nolu bina admin grubu.
Bazen 18 nolu bina server odası, klimalı , püfür püfür, 17 derece, çalışmak değil dinlenmek için sadece.
dimi?
Ilıca,Manavgat,Side,Kumköy,Çolaklı,Kemer,Alanya,An talya Beach PARK.....
Hazıran ılk haftasından ıtıbaren Ekim ayına kadar Kemerdeyım.Yolu düşen herlesi beklerım :D