1,5milyarı buluyomuş bu telefon varmı kullanananızın bilgisi olan?? blackberry storm almayı düşünüyodum bi hattıma dierinede iphone ama bu makina çk gzel ondan alıcam varmı bilgisi olan???
Printable View
1,5milyarı buluyomuş bu telefon varmı kullanananızın bilgisi olan?? blackberry storm almayı düşünüyodum bi hattıma dierinede iphone ama bu makina çk gzel ondan alıcam varmı bilgisi olan???
şuan spot olarak geldi beklemekte fayda var ama bence çok başarılı beklemeye değer bi telefon spot urun çok tercih etmiyorum artık yeni telefonlar çok ozellikli olunca arıza riskide fazla oluyor :D
hem dokunmatik ekran hemde quwerty klavyeyi bir arada sunuyor ben beklemedeyim ;)
bb storm ve iphone ye hiç sıcak bakmadım şu zamana kadar :D
bizim burda arkadaş 520 dolara aldı tax lar dahil isteyen 100 dolar kar la kargo ile gönderrim nihaha yaşaın kötülük :)
ztn bi on güne kadar update i yapılıcakmış alınanların
eriador can valla usa ny da ayağımız warda işte bakalım olmadı öyle yapıcaz gümrüğü ayarlıcaz öle gelicekte işte her gelen tel burda çalışıyo mevzusu canımı skıyo iphone larda yurt dışında sıkıntı çekilmezken burda takılıp duruyo fln :/
yok bb storm iphone dan daa gzel ondan kayıyo gözüm ona :) aveanında kampanyası var ondan şeettirdimde n97alcam muhtemelen :)
direk N97 al kafan rahat olsun şimdiden nokia turkiye zaten gadget fikir yarışması başlattı
çok iddalı ve fazlasıyla tatmin edici bir telefon ;)
ki ayrıca şunu belirtiyim N97 turkcell ile geliyor iphone gibi 12 ağustostan itibaren ;) spot almayın yani :D
fiyat 729 Euro ;)
ztn bbstormla kafa kafaya geliyo tl bazına vurduğumuzda aveanın kampanyasındada o fiyat oluyo..
yok yaa illa hava alanında yaptrmaya gerek yok her halukarda o dediğim sorun çıkıyo ama herhangi bir ana bayiie gittiğinizde pasaporta işletebiliyorsunuz telefonu ama sıkıntı orda ztn btn pasaportlara bikaç telefon işletildi :)
Bir pasaporta bir telefon işletiliyor. İki sene geçtikten sonra tekrar telefon işletiliyor.
basın açıklaması şimdilik boyle bence bb stormdan daha iyi nokia
Alıntı:
Turkcell müşterileri, Nokia N97’ye Turkcell avantajlarıyla sahip olabiliyor! Nokia ve Turkcell arasında gerçekleştirilen işbirliğinin hem bireysel hem de kurumsal kullanıcıları kapsayan kontrat seçenekleri 24 ay boyunca 99 TL’lik ya da 18 ay boyunca 120 TL’lik aylık ödemelerden oluşuyor. Bu paketle Nokia N97’nin yanı sıra her ay 1 GB ücretsiz data kullanımı sunuluyor, ayrıca hafta sonları ücretsiz konuşma, görüntülü görüşme ve mesajlaşmanın yanı sıra 1 aylık ücretsiz Turkcell Mobil TV hediye ediliyor. Kurumsal müşterilere ise 12 ay boyunca aylık 163 TL ödemeli kontrat seçeneği sunuluyor.
Kontratsız satış seçeneğindeyse tavsiye edilen satış fiyatı 729 Euro ve Bonus Kart’a 12 taksit fırsatı veriliyor. Bu seçenekte Turkcell faturalı hat kullanıcılarına bir ay boyunca geçerli 1000 dakika ücretsiz konuşma, 100 MB data kullanımı ve yine 1 ay için Turkcell Mobil TV deneme olanağı sunuluyor. Faturasız hatlı kullanıcıları ise bir ay boyunca her 150 kontör yüklemeye 1 hafta kullanım süreli 1000 kontör hediye, 100 MB internet kullanımı ve 1 aylık Turkcell Mobil TV deneme olanağına sahip oluyor. Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu bu konuda yaptığı açıklamada “3G’yle yeni Turkcell’li yaşamın kapılarını açtık. Artık 3G teknolojisiyle bugüne kadar cep telefonumuzda kullandığımız uygulamaların çok daha hızlısını, çok daha renklisini kullanabiliyoruz. 3G ile internet artık hem cebimizde, hem de Turkcell 3G hızında. Nokia N97 Turkcell 3G’nin hayatımıza getirdiği deneyimleri en zengin haliyle yaşatacak yeni bir mobil bilgisayar. Canlı güncellenen ve kişiselleştirilebilen ana menüsü, büyük dokunmatik ekranı gibi özellikleri sayesinde müşterilerimiz Nokia N97 ile yeni Turkcell’li yaşamın hızını ve rahatlığını çok daha iyi hissedebilecek” dedi.
tbi cnmmm nokia bildiiinn tek yniii bbstorm iphone şey yemiş ynnda :D
nokia dokunmatik olayini cozerse bayagi ilerler..
3 gündür nokia 5800 kullanıyorum daha ilk modelleri ve bence çozmuşler N97 yi ozellikle bu yuzden merak ediyorum dokunmatikte olay işletim sisteminde diye düşünüyorum symbian bakalım neler yapabilicek :)
videolarına biraz göz attım dokunmatik güzel çalışıyo gibi ama tabiki kullanmadan anlaşılmaz
storm sakın alma kullanması ıgrenc bı alet.ılla blackberry dıosan bold al derım.
bence bu kadar para telefona verilmez,benim düşüncem tabi.
bugün bende 5800 kullandım gerçekten çok hoşuma gitti:icon_tup:gerçekten güzel telefon nokia dokunmatiği çözerse piyasaya damgasını vurur yeniden ki çözmüş gibide görünüyo