-
SRK 57 den beklenen değişiklik...GERMAN STYLE
-
-
Alıntı:
32FT430 Nickli Üyeden Alıntı
bence güzel duruyor ;)
teşekkür ederim :icon_tup: dahada iyi olacak zamanla
-
Bence pek yakışmamış:( Tabi benim görüşüm, siz beğenmişseniz olay bitmiştir:)
-
Alıntı:
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı
Bence pek yakışmamış:( Tabi benim görüşüm, siz beğenmişseniz olay bitmiştir:)
teşekkürler boost up kardeşim.... :icon_tup:
-
jant gobeklerini bence takmayın :) ole daha guzel duruyor ;) 3. resimdeki gibi :)
-
185/60/13 lastik bulun birazda yere basın ;)
Maşallah..
-
Kuş serisinde fabrika çıkışlı olması lazımdı aslında cms 40 ın maşallah serkan abi cok yakısmıs kazasız belasız
-
bence ön sinyallerin sarı olanından bulup taksanız :) bi de tampondaki sislerin ön ızgarasız olanının sarı renk olanı var. onları önericem.
jantlar zaten bu araçla özdeşleşti, lklasik yakışmış :)
-
Alıntı:
hüsor Nickli Üyeden Alıntı
jant gobeklerini bence takmayın :) ole daha guzel duruyor ;) 3. resimdeki gibi :)
:) Keskin tuningin jantına benziyor ozaman
teşekkürler
Alıntı:
diyadin Nickli Üyeden Alıntı
185/60/13 lastik bulun birazda yere basın ;)
Maşallah..
teşekkür ederim diyadin ilk aldıgımda çok basıkdı araba memlekete gidicek diye kaldırdık belki eski yayları takarız bi ara denemeliğine :) Yada arka tarafdan 1 bakla indiririz şuan onu düşünüyoruz
:icon_tup:
Alıntı:
aca-R Nickli Üyeden Alıntı
Kuş serisinde fabrika çıkışlı olması lazımdı aslında cms 40 ın maşallah serkan abi cok yakısmıs kazasız belasız
Saolasın murat kardeşim fotoları dün gece ve sabah işe giderken aceleyle çektik yıkayıp parlatıp daha güzel fotolar çekip koyacağım bizce çok yakıştı sıra geldi M3 bagaj üstü çıtasına :icon_tup:
Tekrardan saol murat kardeşim...
-
Bence yapılması gerekenler,
Güzel 16'' jant
Ön sinyaller amerikan, sarı olanlar
Yandaki GHIA amblemlerinin sökülmesi
Ön farların son kasasınınkiyle(saydam camlı) olanıyla değişirsen:icon_tup:
çok güzel olur.
-
Alıntı:
gkhunk Nickli Üyeden Alıntı
bence ön sinyallerin sarı olanından bulup taksanız :) bi de tampondaki sislerin ön ızgarasız olanının sarı renk olanı var. onları önericem.
jantlar zaten bu araçla özdeşleşti, lklasik yakışmış :)
direkt aklımızda olanları yazmışsınız :) muhtemelen sinyal işi hafta sonu biter Sarı değilde TURUNCU yapıcaz. Sislerdeki ızgarayı çıkarıcam fakat sol sisde bi çatlama var çıkarınca düşecek gibi duruyo yenisini alana kadar şimdilik böyle dursun diyoruz sisleri beyaz düşünüyoruz.
Teşekkür ederim yorumun için... :icon_tup:
-
-
Bridgestone SF330 a acil ihtiyaç var!!! 205/50/13 :)
sinyalleri standart ile değişip stoplarıda 99-2000 SLX stopu yaptınmı tadından yenmez gibi geliyor.
-
Alıntı:
VTEC® Nickli Üyeden Alıntı
Bridgestone SF330 a acil ihtiyaç var!!! 205/50/13 :)
sinyalleri standart ile değişip stoplarıda 99-2000 SLX stopu yaptınmı tadından yenmez gibi geliyor.
zamanla olacak dicem ama biliyosunuzdur SF330 larn üretimi bitti elinde olanlarda servet istiyorlar zamanı geçmiş lastiklere o yüzden gönlümüzde hep olacak ama sanıırım elimizde zor olacaklar :) bunlarda bridgestone yazılarını elden geçirmeyi denicez olursa sevinicez olmazsada onun yerine ileride yazılı bi yokohoma alabilirim
stopları bi süre böyle kullanıp sonrasında slx düşünüyorum
yorumun için teşekkürler. :icon_tup:
-
German Style deyince kavunumsu bir şey bekledim açıkçası.
-
Alıntı:
CGTY Nickli Üyeden Alıntı
German Style deyince kavunumsu bir şey bekledim açıkçası.
yakında olur inşş.. kavunumsu bişey..
teşekkürler:icon_tup:
-
kafadan basmak gerek arkadan değil :) kafası sürünsün :) cms 40lar yakışmış mahş kazasız belasız :)
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
kafadan basmak gerek arkadan değil :) kafası sürünsün :) cms 40lar yakışmış mahş kazasız belasız :)
teşekkürler melih :icon_tup:
ankaradaki şahinler direkt anlattıgın gibi :) ankara style çok hoşuma gitmiyo açıkcası ama deneyebiliriz bunuda alıyorum notlarımın arasına :)