Bir yazıda bitirdik :( ***** PERŞEMBE okul başlıyor.Okul sebebiyle foruma daha giremeyeceğim :( Sayenizde çok şey öğrendim hepinize çok teşekkürler.Biraz acıklı oldu ama :D yarın son kez giricem foruma.Bu öğrenci kardeşinize başarılar dileyin :D
Printable View
Bir yazıda bitirdik :( ***** PERŞEMBE okul başlıyor.Okul sebebiyle foruma daha giremeyeceğim :( Sayenizde çok şey öğrendim hepinize çok teşekkürler.Biraz acıklı oldu ama :D yarın son kez giricem foruma.Bu öğrenci kardeşinize başarılar dileyin :D
Bir öğretmen olarak,eğitim yılınız hayırlı olsun diyorum ; )
aynen vaktinde b.kunu çıkarttık knight vs. okul zamanı gidiyor bilgisayar :D
eğitim yılın hayırlı olsun , bakalım bizde tekrardan öss ye hazırlanıcaz şehir dışında kötü biyere gitmicez diye , Allah sonumuzu hayır etsin..
Össye girecek arkadaşlara bşarılar.Umarım isteğiniz bölümlere gidersiniz.
Hepimizin eğitim yılı hayırlı olsun.
başarılar herkese
şimdi okul ders başlangıç ve çıkış saatlerinde feci trafikte olur ona gore plan yapmak lazım :D
okuldan bıktıgım kadar hiçbişeyden bıkmadım ama güzeldi hergun aynı kişileri görmek bayıyodu 3 ay uzak kalıyosun özlüyosun 1 ay sonra sıkılıyosun:D 12345678+123+12=13:D
13 yıl okumuşum şu anki hayatımın yarısını okumakla geçirmişim abooo:D şimdi sabah erken kalk okula gır zırt pırt engel yok onumde:D gencler napıcaksınız okuyun okuyun:D
Herkeze allah kolaylık versin.Okullar acılıyor diye hayattan kopmuyosunuz eskisi gibi olmasada düzenli şekilde saatli nettir sinamadır gezmedir tozmadır yapılabilir.
benim oğlanda başlıyor bu sene ilk okul1 e heyecanlıyız :)
bi anlamda trafik başlıyor işkence başlıyor da denebilr :D
Öyle olmak normali zaten artık dersanedeki hocalar bide kapan ders calış demiyo saatli ve düzenli ders calış felan diyorlar...Konuyu acan kardeş için atıfta bulundum, ders calışıp a sosyal dünyadan bi haber insan olacagına ikisini zamanlı zeminli yapmak en iyisi ;)