1991 INTEGRA b18a2 SORUNLAR VE PAYLAŞIM
Evet arkadaşlar.
Herseyi paylaşmak lazım.
Bulaşmayacaktım ama Bulaşmak lazım oldu artık.
Hep istedim ki şu arabada bari Bilmeden bişeyler yapayım.........
Sorunları hep vardı ama TIK demeden gidiyor.Ama bu arabaya özel ilgi oluşmaya başladı. Üzülüyorum böyle kalmasına .
Bu sorunları artık çözmem gerekiyor.
Paspas altındaki beyin LEDi:
Aracı çalıştırsamda Yanıyor sadece kontağı ignm1 konumuna alsamda yanıyor.
1: Normalde bu ışığın Kablo ile kısadevre tarzı bir hareketten sonra YANMASI gerektiğini öğrenmiştim ama devamlı hata kodlarını her konumda vermesi NORMAL DEGIL GIBI? Yoksa böyle yanarmı bu devamlı?
Kısaca sistemin hatalarını okumak için bir tel kullanmamız gerekmiyormuydu ?
Bu devamlı hata kodlarını her kosulda veriyor.
2: Araştırmalarıma istinaden
4 sefer yanan LED CKP
6 sefer yanan LED ECT
8 sefer yanan LED TDS (TDC Degil )
ECT eyvallah degiştirecegiz gidecek sorun yada Bulamaz isem sensörü Ohm degerlerini ögrenip ERKUT yapacak bir dalavere :)
Bulduğum bütün kapaklarda (TEK FİŞ olduğundan eski malzeme oldugundan) bu sensör hep yürütülmüş :)
TDS yide artık değiştireceğiz Oda krang pozisyon sensörü.
CKP Gene okuduklarıma istinaden aracın distrubitörünün içindeki (SÖKMEYİN VE ÇALISAN BİR ÇIKMA YEDEKLE DEĞİŞTİRMEYİN UYARISI İLE BELİRTİLEN ZIMBIRTI)
CKP Yi elleyeyimmi Ellemeyeyimmi ? Ne önerirsiniz Komple distrubitor mü BULALIM ?
Enteresandır acıp bakmadık ama Piston COPM ratio 240 PSI bu biraz fazla gibi.
Bu kapak ya taslı yada bi halt var :)
diğer sorunu olan integralı arkadasada (SAMSUN)umuyorum hafıften yol gösterecek gibi orada Haddime olmadığından yazmadım arkadaslar.
Burası istek yeri değil tabiki ama Elinde olan varsa BU PARCALARIN SIFIRI IKINCI ELI CALISAN bana PM lütfen
İlginize tesekkür ederim.