-
Uu 106 gti...from gebze...
-
-
Maşallah kazasız belasız kullan
-
Alıntı:
Malii Nickli Üyeden Alıntı
sağolasın bizde onla uğraşıoduk :)
-
Alıntı:
CeSaNCeEm Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız kullan
allah razı olsun hepimiz kazasız kullanalım
-
Maşallah, kazasız kullamanı dileğiyle...
Bir de bir şey sormak istiyorum; Salı günü 12.30-13.00 arası E5'te Gebzeden İstanbul'a tarafına gidiyor muydunuz? Eğer o GTI sizin aracınızsa Mükemmel bir egzos sesi vardı da. :)
-
evet olabilir ama o zaman dc vardı şimdi otto var çok ses çıkıyo die söktük :)
-
Maşallah, kazasız belasız kullamak dileğiyle çok gzl duruyoR..
-
maşallah çok temizmiiş Allah kaza bela vermesin.
eski makina fıd ta orda duruyo hey gidi fıd 15 =)
-
Alıntı:
DR059 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah, kazasız kullamanı dileğiyle...
Bir de bir şey sormak istiyorum; Salı günü 12.30-13.00 arası E5'te Gebzeden İstanbul'a tarafına gidiyor muydunuz? Eğer o GTI sizin aracınızsa Mükemmel bir egzos sesi vardı da. :)
o bendim :) eksoz sesinden baş ağrısı yaşamaya başladık o nedenle eksozu değiştirdik şimdi daha az ses alıyoruz kafamız rahat
-
maşallah güzel temiz duruyor herşeyiyle. tek sorun rengi qick damgasından kurtulamıyosun hiç :D
-
Alıntı:
ibrahim Nickli Üyeden Alıntı
o bendim :) eksoz sesinden baş ağrısı yaşamaya başladık o nedenle eksozu değiştirdik şimdi daha az ses alıyoruz kafamız rahat
Ev arkadaşımla eve dönüyorduk, Anadolu sağlık merkezinin oralarda bir yerdeydik. Uzaklardan patlama sesleri eşliğinde geliyordu sesi. :D
Sizin aracınıza da maşallah o zaman. :)
-
maşallah orjinal herzaman başka hele pug ise:D
-
Alıntı:
DR059 Nickli Üyeden Alıntı
Ev arkadaşımla eve dönüyorduk, Anadolu sağlık merkezinin oralarda bir yerdeydik. Uzaklardan patlama sesleri eşliğinde geliyordu sesi. :D
Sizin aracınıza da maşallah o zaman. :)
bizim gebzede eksoz patlatmak moda olduğundan ayağımız alışmış bizde patlatıyoruz işte
-
Mahş sade ve temiz çok hoş duruyor kazasız belasız...
-
çok cici duruyor maşallah kazasız belasız...
-
-
herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim saolun cupradan sonra typere typerden buna binmek çok bambaşka inanın bunla aldığım zevkki onlardan almıyorum 106 bambaşka bişi olsa gerek
-
kısayıda alıp koyarsak dahada güzel olacaktır bekir :)