Sadece yol tutuş açısından s2000 ve ep3 CTR yi karşılaştırmak istedim. s2000 i vsa lı ve vsa sız ayrı ayrı değerlendirmenizi rica edicem
Printable View
Sadece yol tutuş açısından s2000 ve ep3 CTR yi karşılaştırmak istedim. s2000 i vsa lı ve vsa sız ayrı ayrı değerlendirmenizi rica edicem
2sinide kullandım s2000 çok daha başarılı ep3 ten yol tutuş olarak
vsa lı vsasız dıye bır ayrım yapamazsın zaten adam gıbı testlerde teknoljık destekler kapatılır da test yapılır...ıkıncısı caddede kullanan adamın yorumlarına gore bu konuda karar veremezsın..nedenı; bırıncı yollarımız yol degıl ıkıncısıde benım dıyen sofor caddede bır arabanın lımıtlerını goremez...gel geleım soruya...type r gıtsın ekmegıne baksın s2000 ın yol tutusu cok cok ayrı bır dunya tabıkı kullanabılene...
s2k nın yoltutuşu çok çok daha iyi
söylediklerin bana çok garip geldi, ep3 için demiyorum ama s2000i başka bir araçla karşılaştırdığında vsa devrede değilken geride, vsa devrede iken ise daha başarılı olabilir. aynını e90 bmw, leon arasında yaşadık. diğer konuda ise ben inadına caddede kullanan arkadaşların değerli fikirlerini almak istiyorum. bir otorite kararı değil amacımız.
Bir kere biri arkadan itiş diğeri önden çeker :) s2k hertürlü daha iyi yol tutar tabi dogru düzgün bi lastikle
Standart kullanıcı isen vsa sız s2000 alıp istedigin gibi gazlayamazsın diye dusunuyorum
s2000 yol tutusu cok daha iyi deniyor korfez time trial larında yakın speclerde hangisi daha iyi derece yapmıs ona bakmak lazım:)
diger turlu kullananın bilegine ve kafa durumuna bakar:)
S2000 daha iyi.
kendimde bu şekilde canlandırmaya çalıştım merak ettim o yüzden soruyorum.atıyorum 140 layım 4.vitesteyim ve hızlanma halindeyim 3 şeritli yol en soldan en sağa attım ve haliyle tekrar sola kırdım ,bırakcağını düşünmedim ama nasıl tepki verir bırakması olanaksızmı yoksa direksiyona yapışmak mı lazım ?
ep3 daha affedicidir o kesinde,s2k ağırlık merkezi+arkadan itişi+ağırlık dağılımı ile çok daha iyidir ep3ten
ama yeni fd2 type-r muhtemelen daha iyi olabilir kazık gibi olmasından dolayı
hangisiyle daha güvenli gazlanır sorusunun cevabı ep3 olsa gerek rwd her zaman sakattır bu bağlamda :D
s2000in daha iyi olması lazım
top gear power laps.
Honda NSX Type R 1.31.6
Honda Civic Type-R 1.33.5 ''CTR''
s2000 testi yok ancak bu baglamda s2000 nsx den daha hızlı bir arac olamaz. ve bana kalırsa ctr den daha hızlı da değil pistte. yine bu baglamda bana gore EP3 daha iyi bir yoltutusuna sahiptir.
s2000 de onden kayma probleminin virajlarda sıkıntı yarattıgını testlerde bi cok kez okumustum ayrıca vsa sız versiyonununda yine virajlarda surucuyu tedirgin ettiğini yazıyorlardı.
nsx kaç bg/kg s2k kaç bg/kg ve hangi lastiklerle ?
Nsx'in zamanını ıslak pistte yapılmış bir zaman.
biraz daha detaylı arastırdım sonuc olarak gordum ki s2000 daha iyi bir yol tutusuna sahipmis:D
Nordschleife, Germany (20600 m)
180. Honda S2000 8:39
197. Honda Civic Type-R (EP3) 8:47