honda crx mi 106 gti veya saxo vts..bu araçların eksileri artıları nelerdir.ufak çapta ne gibi cevaplar hangisinden daha çabuk alırım cai headers düz boru chip gibi??.Şimdiden değerli yorumlarınız için çok teşekkürler...
Printable View
honda crx mi 106 gti veya saxo vts..bu araçların eksileri artıları nelerdir.ufak çapta ne gibi cevaplar hangisinden daha çabuk alırım cai headers düz boru chip gibi??.Şimdiden değerli yorumlarınız için çok teşekkürler...
bu üçünün arasından 106 gti tercih ederdim..
buraya 10 araçda yazsan 106 gti derim :)
Bende var istersen satarım :D
Saxo yu bilmiyorum düşecegim durumlardan dolayı bir türlü cesaret edemedim :D:D:D
Bencede 106 gtı başkası alınmaz bu üçünden..Saxo yu torpidosu ve adından dolayı almam..
Anlaşılan performansta arıosun onun için 106 Gti diyorum kesinlikle ama düzgününe denk gel öyle ucuz olsun 106 olsun demek çok fark var aralarında.
Performansa gelince 106'ya yaptığın herşeyden verim alırsın Chip'le yürüsün , 51 düz çak güzel 60 lık son tak yürüsün , filtre tak yürüsün sibop kapağı tak yürüsün :P :) Şaka bi yana seni tatmin eder 4 kişi binip gezmedikten sonra :)
Peki neden 106'da Saxo değil dersen dıştan Saxo'da güzel ama içine bi otur ağla sora :D Berbat bi konsolu var bence kusura bakılmasın ama bu nerdeyse ortak bi fikirdir.
Eğer param az çok fazla perf aramıcam dersen Crx al uğraş güzelce çokta güzel işler çıkar ortaya derim.
106gtı derım ama ucuza kaçma ciğerli temiz bi araç al :icon_tup:
106 gti bencede
şimdi ucuzluk derken araçları araştırıp ona göre bi araç bakıcam ama crx in kasasını cok beğeniyorum açık konuşmak gerekirse amacım kesinlikle hırs değil kapı kapıya yürüsem bile bana yetiyo amaç vtı ve gti katogorisnde aslında crx alıp yürümek ama pek tahmin etmiyorum daha önce gti vardı....crx hiç olmadı yürüyen crx lerde gördüm ama bilemiyorum daha henüz bir karar veremedim...
106 gtı derım kullanıcısı olarak:Dama crx bnm hayalım arabalrındadandr..bnce duzgununu bulursan kacırma derım ama cok para werme cunku satamazsın:D106 gtı gerek parca konusunda gerek satıs kolaylıgyla öne cıkar..ama crx baska bı makına:D
crx alayım hiç ugraşmak istemiyorsan satılıkklarda sulhi nin crx vardı param olsa bir dakka bile düşünmezdim alt yapısı çokk çokk iyi bir araç .
evet aracı gördüm MAŞALLAHI var ama aracı kendim yapmaktan cok keyf alıyorum....
arkadaşım bu söylediğin tam tersi olmasın :D
bende isminden dolayı sıkıntılar yaşıyorum ama hernekadar 106 için içim gitsede yinede saxo derim ve saxo alırım yine aynı gibi görünüyor ama farklı 2 araçtır bunu yeni doğan bebekte bilir vts 106gtın üst sınıfıdır lüks versiyonudur :icon_tup:
daha yeni olacağı için 106 yada saxo derim
ikisi arasında da benim seçimim saxo olur, tipi daha güzel bence
ben içini hiç düşünmediğim performans açısından baktığım için tabi farklı bakış açıları...
Servis imkanlari,satma kolayligi nedeni ile 106 diyorum.Acil durumlarda cok kolay paraya cevirirsin.Yoksa Saxo ile ayni...
yuruyenı zaten benzer 106 saxonun(zart zurt ismindeki kişinin saxosu cok ıyımıs fln dıye) saxonun bence içi çok daha iyi görünüyor 106ya gore.hondacı oldum ıcın crx derım:)