-
64bin km yag degismezse ne olur ?
-
-
artık adı yağ olmaz, çamur fln denir:)
-
oha yazık olmuşta hiçmi akıllarına gelmemiş ya bu arabayı bi bakıma gotursek diye :D
-
servis saolsun :D benim arkadasım 2 sene mini one kullandı sora motoru eline aldı
-
harbiden yazık yani ne diyim
-
-
-
-
51,000de bir kere yağı ve hava filtresi değişmiş araba kullandım:)bişey yoktu ama +100k kmde çok iş açıcak sahibinin başına
-
Aracın kendi yağ değişim ikaz, uyarı sistemi de var...
Allah akıl fikir versin... Ama düşünüldüğünden çok var böyle insanlardan.
-
Bende arabayı ilk aldığımda aldığım gibi değiştirdim 78,200 km de iken sonraki yaağ değişimini :D 110,584 km de yapmıştım unutmuşum yeni araba hevesinden :D
-
b kavanoz nutella bosaltmıslar motora:D
-
Çok kötü bir durum..10 000 de bir değişmesi gerekn yağ ne hale gelmiş..Yazık yazık..En ucuz yağ ve değişimi.Bunu bile masraf diyip değiştirmeyenler var..
-
Alıntı:
kurtbil Nickli Üyeden Alıntı
b kavanoz nutella bosaltmıslar motora:D
nutellayıda yalan eder :D
-
Alıntı:
-ER- Nickli Üyeden Alıntı
Bende arabayı ilk aldığımda aldığım gibi değiştirdim 78,200 km de iken sonraki yaağ değişimini :D 110,584 km de yapmıştım unutmuşum yeni araba hevesinden :D
Hatırlıyorum, konunda yazmıştın... ben dehşete düşmüştüm :)
-
yağ zifte dönüşmüş yazık arabaya.
-
Alıntı:
-ER- Nickli Üyeden Alıntı
yuh !! :D
ben subaruyu aldigimda bayide islemler bitti disari ciktik adamla plakalari takti bende o arada mars bastim 5 dakika calistirdim , anahtari verdim adama , bakti suratima ne is die , yagini degisicez dedim ahhaha mal oldu . ama bu 0 felan diodu olsun degiselim dedim , degistik :D ogun bugun her 5 binkmde bir yag ve filtresini degisirim .
-
Alıntı:
sinan-s Nickli Üyeden Alıntı
Çok kötü bir durum..10 000 de bir değişmesi gerekn yağ ne hale gelmiş..Yazık yazık..En ucuz yağ ve değişimi.Bunu bile masraf diyip değiştirmeyenler var..
istanbul da 10bin km bile çok.. Sonuçta yağ ne kadar çok ısınıp soğursa o kadar çabuk özelliğini kaybeder. Bu nedenle yağ bakımlarınızı servisin önerdiği aralıktan 1-2bin km önce yapmaya özen gösterin, faydasını görürsünüz :icon_tup: