-
Bunlarda Benim Arabalar :)
-
hey maşallah iki 306'da birbirinden güzel.ikiside orjinal duruyor maşallah:icon_tup:
bordoyu biliyorum sanırsam:)
-
kazasız belasız masallah e 46 fena
-
maviyi 2003 haziranda aldim 2008 martta sattim.2008 haziranda e46bmw yi aldim aklim 306gti de kaldi yine bordoyuda 2008 aralikta aldim suan 2 arabam var bordo 306gti ve siyah e46ci
-
bordo 306 fena güzel. kaza bela vermesin allah hepsine
-
maşallah kazasız belasız bin
-
bordo sifirindan beri gozumuzun onundeydi enson ben aldim yabanciya gitmesin diye.
-
facelift e46 çok hoş duruyo hatta jant die bağırıo :D ama gti çok güzel ya erel abi bunu nasıl görüpte almamış hayret ettim doğrusu orjinali sever kendisi arabalarını gördüğüm kadarıyla:D:D
-
Mor 306 gti yillarca hayallerimi suslemisti:)
Allah kaza bela ve ceza vermesin.
-
maşallah kazasız belasız.iki araçta çok güzel
-
Maşallah araçlarınıza. Bu arada aracınıza bordo demeniz kırmızı dememeniz çok hoşuma gitti. Duy Erel duy. :)
-
Maşallah Kazasız Belasız Özellikle Bordo 306 ya =)
-
e46 ya jant ile orjinal m3 aynasi takıcam orjinallıktan fazla cıkmak istemiyorum.
-
-
hepsine maşallah Allah kaza bela vermesin.
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah araçlarınıza. Bu arada aracınıza bordo demeniz kırmızı dememeniz çok hoşuma gitti. Duy Erel duy. :)
erel seytan kirmizimi diyo yada daha abartiyodur belkide.:)
-
Alıntı:
306gti Nickli Üyeden Alıntı
erel seytan kirmizimi diyo yada daha abartiyodur belkide.:)
Diablo Red diyor kendisi :D
-
maşallah hepsine ama seytan 306 ve e 46 daha bir başka:)Sahibinden de görmüştüm yanılmıyorsam?
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Kanka benimkiler Şeytan kırmızı ve Kırmızı (şeytan) başkaların aracı bordo olabilir ama benimkiler değil :D