K20a2 ufak tefek kafama takılan sorular
Dün aksamdan sonra araca biraz daha ilgi gostereyim diyorum zira beni hic mahcup etmedi hemen hemen hic ilgilenmedigim halde.
*Mobil 10-60 a acil gecis yaptım Motul 5-30 u araba icince tekrar edge yada muadili ustu bir yaga gecmemi onerirmisiniz ?
*NGK bkr8... bujiler araba gezip duruyor uzerinde sanırım fabrika cıkıs bujileri var halen durumları hakkında haberim yok degisim sonucu artı eksi bir fark olurmu ?
Buji icin yine orj. 180 tl sanırım servis fiyatı onerirsiniz yoksa bkr8 ler OK midir.
* cok sukur vites gecisleri sorunsuz ama yinede corsport bushing set onerirmisiniz sanzımanı koruma amaclı olarak ?
*biraz sehir efsanesi birazda kendi kuruntum ama 2-3-4 teki yuruyusunden memnunum fakat 5 ve 6 da arac sanki cok iyi degil lastiklere bir kontrol rot balans sonrası bir duzce yapıp gelsem 200+ bir faydası olurmu ozellikle 5.vites belirleyici ***** dynoyada 5. viteste cıkıyoruz.
*aem cai,toda headers ,greddy catback ten sonra aem wide band ile surekli afr okumam gerekirmi stock beyin ile yururken izlemem yada mudahele etmem gerekirmi?
*zincir uzamansı ve performans dususunden bahsediliyor aracım ile son 1000 km dir performanslı kullanıyorum zincir uzaması stock beyin 8200 devir maks. ile olabilecek birseymi yoksa kpro ile saptırılmıs araclardamı daha cok sık karsılasılan bir durum , eger uzama var ise ayar sonrası bir degisim artı yonde gozlenebilirmi?
Simdilik bu kadar aklıma geldikce eklerim akla mantıga garip sorular olarak gelebilir bilen arkadaslar tecrubelerini paylasırsa sevinirim:icon_tup: