http://www.haberler.com/video-haber/...asp?id=1988927
Printable View
Ben önce yaris sandım toyota olayı
geçmiş olsn yapmamak lazım böyle şeyler...
geçmiş olsun..
o beyaz toyota bi yerden tanıdık geldi..
Telden goremiyorum ama eger hbr dogruysa honda muhtemel bastan cikqrtmis, diger arac oynuodu buna takildi sonra basladilar vsvs gibime gelior... Gecmis olsun allah sifa versin n diim
neyse iyi ki kayıp falan olmamış..
yaralı harici bi durum yok Allahtan.
gereksiz hareketler allahtan kayip olmamis..
muhabirin sorduğu soruyo bak ya "modifiyelimiydi araç modifiyelimiydi" ebe.... liydi sanane gerizekalı abartıcaklar ya olayı malzeme arıyolar. :ofk:
kazaya karışanlara geçmiş olsun
ae101 değilmi o beyaz olan.Allahtan ağır bişey yok
bayrampaşa yıldırımda bi coralla vardı ona benzettim o araçmı acaba:soru:
öncelıkle buyuk gecmıs olsun eqer yarısıolarsa gercekten bos iş
Fakat birşey söylicem belki duymussunuzdur cuma aksamı bizde avcılarda k.ckmece arasında tam jandarmanın orda beyaz civic ile kapısıyodk bızde megane wardı ölümüne gidiyodk resmen 170 -180 le makaslara giriyodk fakat bizim araba orjinldı soldan sağa attık kendımızı arkası bi kaydı toparlayamadık bu sefer sola doğru kayarak metrobüs bariyerine ordan bu sefer yan kayarak sağ arka kısmını sağ taraftaki yol diğer bariyere vurdk sonra butun tekerler yerınden amasörleriyle birlikte koptu yaklasık 20 25 mtre sürüklendik arabayla sonra nihayet yolun ortasında durdu apar topar çıktık arabadan Allaha bin şükür hiçbirimizde bişey yoktu bi baktım lastiğin biri 30-40 mtre ilerde diğeri metrobüs yolunda diğeri ise yan yolda o kadar kötüydiki anlatamam sonra o oynadığımız adam hiç umursamadan bastı gitti Angry ölebilirdik orda bu yuzden gercekten boş iş hiç gerek yok halen olayın sokunu atlatamadım gercekten boş iş arkadaslar
verilmiş sadakası varmış Allah korumuş gerçekten
Ya dikkat gerekiyor 2 kendini bilmez yüzünde bütün camia suçlanıyor(lafım meclis dışı alınmasın kimse lütfen) dün de bizi bi megane sıkıştırdı yolda salak çok naparsın..
geçmiş olsun diyelim...
geçmiş olsun allahtan can kaybı olmamış
2-3 tane kendini bilmez bilinçsiz şekilde hız yapıyo ondan sonra modifiyeli araç sahiplerinin adı serseriye çıkıyo.........(kimse üstüne alınmasın bu forumda kimin nası araç kullandığını bilen biliyo )
Çok yazık gerçekten..Allahtan ölüm haberi yok.Arabaları çok boş kişiler kullanıyor..
Neyse geçmiş olsun
Ölüm olmaması sevindirici de muhabirin modifiyelimiydi vs. sorusuna hasta oldum..Dediğiniz gibi kurunun yanında yaş da yanıyor işin kötüsü :(
Biçoğumuzun yaptığı bişey belki makas atmak atma bunu yapmanınde doğru bi şekli yeri zamanı var.Muhabere uyuz oldun sanki mod.suz araçlar böyle aptal aptal iş yapmıyor sanki hatta daha kötü oluyor onların yapması araçları stockken.
Kayıp olmaması sevindirici.Kazaya karışanlara geçmiş olsun.