Arkadaşlar araca yönelik bazı parçaların özel yapımını düşünüyoruz. Bir nevi Replica Emitasyon yan sanayi tarzında plastik veyahut metal aksam olarak....
Bu konuda tavsiyeleriniz en çok aranan yada en çok lazım olan parça olarak tavsiyeleriniz ???
Printable View
Arkadaşlar araca yönelik bazı parçaların özel yapımını düşünüyoruz. Bir nevi Replica Emitasyon yan sanayi tarzında plastik veyahut metal aksam olarak....
Bu konuda tavsiyeleriniz en çok aranan yada en çok lazım olan parça olarak tavsiyeleriniz ???
hayirli isler :D
sanki bu konu sohbete açılmalıydı gibi :D yok yani konun kaybolursa nerede arayacağını bil diye yazdım :)
Yaaa nasıl taşıyacaz bu konuyu ??
Tamam iste hayirli isler :D :D
hayırlı satışlar, önce imalat sonra ithalat mı :D
bi omuz atın konu taşınsın:)
başka yere açmış aynı konuyu ama orası da yanlış yer :D
Ondan once bir kac design ornegi var mi ne kadar replika bi gorebilir miyiz??
Parca tavsiyesi istemissiniz ne tur parcalardan bahsediyoruz?
Arkadaşlar cvp verecem ama sanırm konuyu siliyorlar.. Anlamadım ama taşımammı lazım yeniden mi açmama lazım ??
kaliteyi işçiliği ekipmanı geçtim. fiyat tutturabilecekmisiniz ? adam jant için aleminyumu alıyor 2 gemi sen alıcaksın 100 kg aynı fiyata alamayacaksın vs.vs.vs. bana hala mantıklı gelmiyor ha başarsan da fiyat uymayacak çin dahil milyon tane rakibin var ;) plastik bişeyler yapmaya kalksan dandik bir plastik kalıbı 5000tl den başlıyor kaç tane yapıpta amorti edeceksin para kazanacaksın :)