33 plakalı gc8 inanılmazdı resmen bittim desem yeridir. :) 6 ileri sti şanzımanın harikasını gördüm bir kere daha. kullananda hakkı ile vites atıyodu tokat yiyodu resmen her viteste. :)
01-08-2010, 22:45
yusufcan_k
Alıntı:
alp1903 Nickli Üyeden Alıntı
33 plakalı gc8 inanılmazdı resmen bittim desem yeridir. :) 6 ileri sti şanzımanın harikasını gördüm bir kere daha. kullananda hakkı ile vites atıyodu tokat yiyodu resmen her viteste. :)
forumdan fatiii nickli abimiz kullanıyordu :)
01-08-2010, 22:52
oGuZ555
Alıntı:
Vites atışları gerçekten mükemmeldi bende beğendim tebrik ederim kendisini...
01-08-2010, 23:00
chiefkadir
Bizim arkadaşlar beğendiklerini çekmişler diğer videolar elinde olan varsa eklesin...
01-08-2010, 23:12
oGuZ555
Bende eklerim birazdan...
01-08-2010, 23:14
VTec_king
Emeği Geçen ,Katılan Herkeze Teşekkürler çok güzel videolar :)
01-08-2010, 23:34
gurcell
Fatiii 'nin vites değiştirmesi cidden iyiydi. Genel olarak agresif görünümlü bir arkadaşımız, viteslere gerekli şevkati gösterdi böylece :)
Bu arada güzelim GC8'lerimize WRX yazmışsınız, lütfen ama gecesekizciyiz.biz diye sitemiz bile vardı bizim, GC8'ler özeldir :D
ps: Kızmıyorsun değil mi Fatih? :)
01-08-2010, 23:41
gokcell13
Guzel bir gun olmus.Magane rs subaru ıle nasıl kalkıyor anlamadım.
02-08-2010, 00:02
zübeyir
vallahi çok sıcak bir gündü.fena darlandık.yanlız ankara apachisini gördükten sonra istanbulunkileri öpüp başıma koyasım geldi vallahiiii aahahahahaha :):D
02-08-2010, 00:16
oGuZ555
Yaklaşık 35 adet video upload ettim
Bu adreslerden bakabilirsiniz
Mehmet Gazihan'a cidden tebrikler. En son finale kalkacağı zamandan önce bir 2 dakika konuşma fırsatı bulduk, hızlanmam lazım diyordu :) , biraz komedi bir muhabbet oldu, şunu sök dedim O zaten sökülü dedi, bunu aç dedim, köküne kadar açık dedi, onu şöyle yap dedim, yaptım köküne kadar dedi :) , O , şu, bu'yu kendisi isterse açıklar.
Fakat Dizel motor ile daha ne yapsın? Adam geldi önüne geleni geçti, bir de dönerken 4.5-5 ortalama ile evine dönmüştür :D
Bize bu güzel günü yaşatan bütün yarışmacılara ve emeği geçen herkese çok teşekkürler :D msky&btu kalkışı mutlaka izlenmesi gereken bir kalkıştı kulaklarım bayram etti:D
02-08-2010, 14:20
chiefkadir
Sınıf 4 Clio,106,vs videoları yokmu kimsede yaw
02-08-2010, 14:25
cıvıc si
çok sıcaktı ama msky için değer yakından izlemek çok farklı msuprada olsaydı daha iyi olacaktı bi dahaki sefere artık :) baya eğlendik korhandada güzel videolar var oda paylaşır
02-08-2010, 14:47
fatiii
Alıntı:
cok tesekkur ederim sagolasın STI şanzumanın hakkını vermeye calıstık..araba eskidende bizdeydi sonra bi mersine sattık 2 ay sonra geri aldık plakalar cıkmadı daha emniyette mersin plaka olması o yuzden yani
Alıntı:
YuSuFJaN_K Nickli Üyeden Alıntı
forumdan fatiii nickli abimiz kullanıyordu :)
:icon_tup: :icon_tup:
Alıntı:
oGuZ555 Nickli Üyeden Alıntı
Vites atışları gerçekten mükemmeldi bende beğendim tebrik ederim kendisini...
tesekkur ederim sagol
Alıntı:
gurcell Nickli Üyeden Alıntı
Fatiii 'nin vites değiştirmesi cidden iyiydi. Genel olarak agresif görünümlü bir arkadaşımız, viteslere gerekli şevkati gösterdi böylece :)
Bu arada güzelim GC8'lerimize WRX yazmışsınız, lütfen ama gecesekizciyiz.biz diye sitemiz bile vardı bizim, GC8'ler özeldir :D