-
sonunda bitmek uzere s2000
-
Çok güzel MAŞALLAH diyem.
-
ma$allah beyaz çok güzel duruyor.;)
-
maşallah güzel olmuş..
app plaka,film ve xenonda lazım bence..
-
10 numara olmus eline saglik fuarda canli canli goruruz o zaman:icon_tup:
-
Yorum kabul ediyorsan , spoiler hiç gitmemiş , ön tamponda yanlardaki siyah plastik parçalar sanayi işi gibi durmus.Jant seçimi daha dikkatli yapılabilirdi çünkü daha önceden koyu renk olan bu arabaya yakısan bu jant beyaz'a gitmemiş ne yazikki..Birde merak ettiğim arkada "HKS" yazıyor araç turbomu ?
-
emek harcanmış gerçekten de açıkcası ben de arabada bir bütünlük göremedim ön tampondaki parçalar kaput kanat fln bi bütünlük içinde gelmedi bana. son halini görmek lazım tabi kolay gelsin.
-
Alıntı:
F€RH@_T5 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah güzel olmuş..
app plaka,film ve xenonda lazım bence..
arabada filmde war.s2k larda xenon standart zaten.
-
Alıntı:
Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı
Yorum kabul ediyorsan , spoiler hiç gitmemiş , ön tamponda yanlardaki siyah plastik parçalar sanayi işi gibi durmus.Jant seçimi daha dikkatli yapılabilirdi çünkü daha önceden koyu renk olan bu arabaya yakısan bu jant beyaz'a gitmemiş ne yazikki..Birde merak ettiğim arkada "HKS" yazıyor araç turbomu ?
hks amblem olan araba turbomu oluyor?yada hks turbo uretıcısımı?
-
arabada komple hks marka egzoz var.
Bu arada güle güle bin Ozan çok güzel olmuş rengi arabanın, bence birtane seibon carbon hardtop ile daha büyük bir kanat daha güzel olur ama şu an da çok güzel olmuş bence :icon_tup:
-
yaw spoiler nie beyaz... ??
allah kaza bela vermesin buarada..
-
hadi hayırlısı olsun ozan ön tampon daki havalandırmalar harici çok güzel olmuş bence:icon_tup:
-
gecen haftasonu yesılkoydeydı aaraba gzl olmus maşşalah kazasıs belasıss
-
maşallah kazasız belasız s2k ya beyaz çk yakışıo zaten..
-
kazasız belasız kardeşim spoiler güzel olmamış ama zevk senın yada spoıler sıyah yada karbon olabılırdı daha şık durur ön tampondaki siyah plastıklerı anlıyamadım söksen daha hoş durur güle güle kullan maşallah
-
aslında ön tampondaki flaplar bnce çok güzel olmuş ama tampon altı boş druyo..mugenindi galiba carbon dili vardı ondan olsa çok çok güzel dururdu onlar..
-
Alıntı:
Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı
HKS sadece turbo uretmez arkadaşım,HKS marka olmuş bir tuning firmasıdır, Exhaust,Hava Filtresi,Blow Off Turbo Kits,Coilover,EVC5 vs vs vs die uzuyor.. :rolleyes:
Araç daha bitmediği için yorumumu yapmak istemiyorum bekleyelim ve görelim...Kolay gelsin.. Renk çok güzel...Maşallah..
-
Allah kaza bela vermesin maşallah cok güsel duruyor
On tampondaki canard lar bence yakışmış ve her araca yakışıyor kişiden kişiye degişebilir bu tabiki ama bizim cok sevdigimiz bir aksesuar + sıda var tabikide
anada gelince mugen kanat bu zaten oldum olası sevmemişimdir size tavsiyem fuar öncesi Apr yada TC sprtline kanat alıp takmanızdır
birde karbon olması önemli degil hardtop olursa süper durur
Allah aa bela vermesin elinize saglık rengi falan ezmiş zaten
-
anada gelince mugen kanat bu zaten oldum olası sevmemişimdir size tavsiyem fuar öncesi Apr yada TC sprtline kanat alıp takmanızdır
birde karbon olması önemli degil hardtop olursa süper durur
[/QUOTE]
karbon olması gerekmez tabi ya diikkatimi çekti aracta xenon yok sanırım