-
Son Cila Buluşması Fotoğrafları
-
-
Maşallah guZel resimler :) ama ben erken kaçtım senin fotolara yetisememisim :(
-
emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık çok güzel olmuş :)
-
ellerine sağlık kanka güzel fotolar=)
-
canım çekti güzel bir gün olmuş mekan kıyakmış ama giriş çok komik ya donlar :D falan asılı ne güzel imkanınız var çok şanslısınız
-
Güzel kareler çıkmış.Maşallah araçlara...
-
Eyvallah herkese teşekkürler.
Alıntı:
BRETE Nickli Üyeden Alıntı
canım çekti güzel bir gün olmuş mekan kıyakmış ama giriş çok komik ya donlar :D falan asılı ne güzel imkanınız var çok şanslısınız
Hiç dikkat etmemişim inanır mısın? Şimdi sen yazınca fark ettim onları :)
-
Alıntı:
Boozer Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaş kocaman otoparkta gelip benim arabaya niye oturuyolar :icon_wack bak ben görmemişim bunu iyiki :hahaha::hahaha:
ellerine sağlık kanka iyi yapmışsın konuyu açmak ile
-
zar plakalı 106 buyukcekmece de yıkamacıyıda suresız kapatmıslar dıye soledıler
-
Alıntı:
yusufbatırel Nickli Üyeden Alıntı
zar plakalı 106 buyukcekmece de yıkamacıyıda suresız kapatmıslar dıye soledıler
Fors'dan bahsediyorsan yok öyle bişey
-
Çeken arkadaşlara teşekkürler güzel kareler olmuş , araçların hepsinede maşallah :)
Keşke o tatsız dakikalarda olmasaydı.
-
Alıntı:
A.Gökçe Nickli Üyeden Alıntı
Çeken arkadaşlara teşekkürler güzel kareler olmuş , araçların hepsinede maşallah :)
Keşke o tatsız dakikalarda olmasaydı.
yapacak bişiy yok:)
-
Alıntı:
Livestrong Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaş kocaman otoparkta gelip benim arabaya niye oturuyolar :icon_wack bak ben görmemişim bunu iyiki :hahaha::hahaha:
ellerine sağlık kanka iyi yapmışsın konuyu açmak ile
hehe isabet olmuş görmemen kanka :)
-
Alıntı:
Fors'dan bahsediyorsan yok öyle bişey
aman olmasında bende uzulmustum duyunca ıyı barı
-
Alıntı:
Boozer Nickli Üyeden Alıntı
hehe isabet olmuş görmemen kanka :)
:) aynen kanka
Alıntı:
aman olmasında bende uzulmustum duyunca ıyı barı
aynen abi ama ceza gelicek diyolar abonmanız biz oraya aziz ile birlikte..cezayı bekliyo sahibide :) yani araçları ceza yiyenlerle birlikte mekanda ceza yicek
-
elıne saglık resımler ıcın teşekkurler
-
Alıntı:
:) aynen kanka
aynen abi ama ceza gelicek diyolar abonmanız biz oraya aziz ile birlikte..cezayı bekliyo sahibide :) yani araçları ceza yiyenlerle birlikte mekanda ceza yicek
meg sonucta ıyı tabı ama gırısı cok dık zahmetlı cok dusuk aracla girip cıkmak bende bu aralar buyukcekmecede atırusun altındakı meg e dadandım o azız nasıl bır zehır verdıyse cıla manyagı oldum
-
Alıntı:
meg sonucta ıyı tabı ama gırısı cok dık zahmetlı cok dusuk aracla girip cıkmak bende bu aralar buyukcekmecede atırusun altındakı meg e dadandım o azız nasıl bır zehır verdıyse cıla manyagı oldum
abi sorma bende onun yüzünden biraz tırlattımda allahtan o kadar kötü değil durum aslında girişi kötü değilde yokuşta araçlar var diye öyle oldu düz ayak olsa daha iyi olur tabi