-
Honda 600RR ( vtecburac )
-
-
maşallah kanka boncuk gibi bi RR :) Ömer'im tekrardan ellerine sağlık
deneyelimmi babuşşş :p
-
demek geçen ataşehirde gazlamaya çalısan sendin ahahaha, burak yenimisin motorda ?
Maşallah Allah kaza bela vermesin.
-
Ellerıne Saglık Kanka Bu Fotograflar Adama Motor Aldırır Ozellıkle Egsoz Fotografı Favorım :)
Motora Dıcek Laf Yok Sıfır Rengı Ozellıkle Cok Guzel Allah Nazarlardan Saklasın Kanka Sen Cıkma DIsarı Yagmur YAgıor :):):)
-
hehhh bi bu eksikti tam olmuş :)
tabi yaa anladı ac 106 emreyı bı arabayla gecemiyecegını gıttı motor aldı :D
kanka masallahh allah kaza bela gostermesin çok guzelmış.
-
Maşallah allah kazalardan korusun ... Fotolar on :)
-
Tam zamanında aldın kanka yaz mevsimide yeni başlıyor :D sıcaklarda serin serin gezersin :D
Güle güle kullan kardeşim motor gerçekten güzel duruyor maaşallah ;Allah kaza bela göstermesin :)
-
alma alma alma dedik ama dinletemedik.maşallah çok çok iyi burak basalım lan bunu yere :D
-
-
maşallahh çok güzel duruyor..arkadaşta aldı kırmızı siyahından aşık oldum alete :)
-
-
Allah nazardan saklasın.Maşallah :)
-
maşallah Allah kaza bela vemesin de merak ettiğim bi konu var kaç model stop u sen mi yaptın yoksa yenileri böylemi üretmişler?bide bnce egsoz çok dışarda kalmış daha kısa bişi denemelisin bnce:)
-
motor 10 numara burak ama sana nedense yakıştıramıyorum motoru ...:)
3 vakte kalmaz bi v-tec aramaya başlarsın gibime geliyo ...:D
-
buRRak :) hayırlı olsun kanka kazasız belasız inşallah maşallahı var gelınce teker yaparız artık :))) güzel kareler
-
Maaşallah tri-colour 10 numara, juyruk altı sinyaller, yan sinyaller ve lastik gibi ince ayrıntılar çok iyi,
Zero gravity ön cam çok yüksek duruyor puig önden görünüşü çok değiştirir.
2Bro egzozlar hep dışarıda duruyor ve sesi çok kalın ama seven çok zevk meselesi.
Kazasız belasız.
-
2brothers kafa biper ya :D maşallah kazasız belasız
-
canlıda gördük , mükemmel makine , maşallah dostum=)
dikkatli dikkatli gidersin umarim=)