Bam Tur ile yaşadığım problem
Valla burdan herkesin bilgilenmesi ve cidden benim çektiğim bu eziyeti çekmemesi için bu yazıyı yazıyorum.
bütün olay 14 ekimde başlıyor, BamTur ile bayramın 17 si ve 21 i arasında prag turuna rezervasyon yaptırdık ve bizden gerekli evrakları vermizi istediler. Evraklarımızı hazırlayıp hemen onlara teslim ettik ve beklemeye başladık. Aradan geçen iki hafat sonucunda akşam 17:30 gibi arayıp hesap cüzdanınızda 5000 lira görmek istiyoruz dedilerki o saattle benim bunu halletmemim mümkünatı yok. daha öncedende 2000tl işlenmiş cüzdan var neyse, ertesi gün hesap cüzdanı işlendikten sonra ilk shengen vizem olduğu için konsolosluk beni görmk istiyor bunun için ise çek konsolosluğu dolu olduğu için, beni bir macaristan konsolosluğu bir italya konsolosluğu koşturdular. Son olarak geçen hafta cuma günü çek cumhuriyet konsolosluğunda görüşmem olduğunu söyleyip 7:15 te gidin dediler. gittiğimizde benle aynı durumda olan 40 mağdur kişi ve saat 9 da gelen bir Bam tur görevlisi vardı.
Görevlin elindeki evraklarımızı aldığımızda ne banka dekontu ne otel rezervasyon bilgisi ne de sigorta poliçelerimiz vardı. gün içersinde elimize tutuşturulan 60 euro lar sayesinde bankaya gidip paramızı yatırıp dekontlarımız aldık ve rezervasyon bilgilerimizi beklemeye başladık ki gelen bilgiler yalan yanlış uçağım burdan prag ordan berlin gözüküyor gibi saçma salak şeyler yazıyordu. ayrıca ordaki görevli kişi iki kez sağlık sigorta poliçemi Hasan sultanoğlu adına düzenledi ki benim adım Hakan ve sonunda bana kırtasiyeye gidip S harfini K yapma teklifinde bile bulundu.
bu belgelerin yanlış olduğunu ısırarla sölememize ramen konsolosluğa vermemizi söylediler ve biz verdik.
tabi içimiz hiç bir şekilde rahat değildi ve bu çarşamba günü konsolosluktan "Fake Accomodation" bilgileriniz var bunları düzeltmeniz için bir şans tanıyoruz diye bir bilgi geldi. vee aynen BamTurdan doğru bilgilerimizi istedik ve yne orta avrupa turu diye saçma sapan bir kağıt verdiler buseferde sorun olmıyacağını idda ettiler kısaca yazıyorum yine sorun çıktı.
sonuçta kavga gürültü gerçek evraklarımızı aldık dün konsolosluğa teslim ettik ve bugun Allahıma şükürler olsunki vizem çıktı. Fakat evraklarını düzeltmeyen orda yaklaşık 20 Bam Tur mağduru insanın çıkmadı ve Red yediler.
bu arada yurt dışı çıkış harcımda yatırılmamış onuda ben yatırıcam.
biraz uzun oldu kusura bakmayın, karışık anlatmışta olabilirim 17-21 kasım arası vizemi aldım ama elim ağayım hala titriyor. bizim sinir sistemimiz alt üst oldu sizinki olmasın sakın bam turu tercih etmeyin.