hepimiz gazcı adamlarız bi cogumuzda karting yapmaya eminim bayılıyordur. kendine guvenen yada kendini olcmek isteyen arkadaslarımızda vardır elbet, cok guzel pistler var neden bi turnuva duzenlemiyoruz yahu. eglenceli olur diye dusunuyorum.
Printable View
hepimiz gazcı adamlarız bi cogumuzda karting yapmaya eminim bayılıyordur. kendine guvenen yada kendini olcmek isteyen arkadaslarımızda vardır elbet, cok guzel pistler var neden bi turnuva duzenlemiyoruz yahu. eglenceli olur diye dusunuyorum.
ya ahmet rolling lerde bile kilo muhabbeti yapılıyorken, kartingde eşleştirmeyi nasıl yapıckasın ?
zayıf olanlar kartinge damacanayla binsin kardeşim yoksa bu iş yaş zaten 9hp go kartlar kilomuzdan dolayı sadece 3hp ile yarışıyoruz :D :D
itina ile kartingde saplanır :D düzenlenirse listede ilk 5 e alın :D
ben hiç kullanmadım acemiyim :D
cunku pist organizasyonlari duzenleniyor :) belli arkadas gruplari ztn yapiyor karting.
ahmet oraya 50 kişi gelse 10 dk dan binilse turnuva yapılsa sabaha kadar sürer hiç kasma bence :):)
kartalda ki go kart pıstını bılen arkadaslarım wardır ıllakı. orda 8 10 arac birden cıkabılıyor. ve pıstın uzunluguda 500 mt civarında. baya guzel ve buyuk bır pısttır. hem sabaha kadar surmez hem de 9 bg lık araclarla güzel çekişme olur...