Honda / Civic / 2.0 Type-R / İDDAA EDİYORUM DAHA TEMİZİ YOK CIVIC TYPER 2004 90 BİNDE sahibinden.com'da
Bi Arkadaşıma Alacagız Aracı Kısmetse , Durumunu Bilenler Bilgi Verirlerse Sevinirim Şimdiden Teşekkürler.
Printable View
Honda / Civic / 2.0 Type-R / İDDAA EDİYORUM DAHA TEMİZİ YOK CIVIC TYPER 2004 90 BİNDE sahibinden.com'da
Bi Arkadaşıma Alacagız Aracı Kısmetse , Durumunu Bilenler Bilgi Verirlerse Sevinirim Şimdiden Teşekkürler.
gayet güzel, temiz ve bakımlı bir araç kaçırmamanızı tavsiye ederim. detaylı fotoları bu adresten görebilirsiniz. 16 BS 899 Type-R | Facebook
Nasipse Bugun Yarın Kapora'sını Göndericegiz :) Resimler İçin Teşekkürler Tekrar.
başka typeR sorgu konularında da sorulmuştu
konuları araştırabilirsiniz
bu araç trabzondan satılan araç daha once konusu cok gecmıstı burda bılen arkadaslar o konunun lınkını atacaktır..
benım bıldıklerım 2 3 parca boyalı ve motorun hararetmı ne oyle bı sorundan tekrar yapıldıgını bılıyorum
yanlısım olabılır ama genel yorumlarda boyleydı
bu araç trabzondan satılan araç daha once konusu cok gecmıstı burda bılen arkadaslar o konunun lınkını atacaktır..
benım bıldıklerım 2 3 parca boyalı ve motorun hararetmı ne oyle bı sorundan tekrar yapıldıgını bılıyorum
yanlısım olabılır ama genel yorumlarda boyleydı
kmsi düşürüldü diye muhabbet geçmişti dha önce sorgulandıgında bıde motor yapılmış demişlerdi belki yanlış hatırlıyodurum
İstanbul'dan trabzona gittiğinde bir kilometre muhabbeti olmuştu
Yetkili servisten km ve bakım sorgusu kaç yıl önceye kadar yapılabiliyor?
Belki oradan araştırılabilir.
trabzona gittiyse eski vs typer demektir.
km'si düşürülmüştü.
ilk sahibi zübeyir diye bi abiydi.
efsaneydi.. o zaman tabi :)
böyle cıvıl cıvıl ve kalın yazınca ne anlıosunuz bilmiyorum :)
evet motorla ilgili bi sıkıntısı vardı ve km şüpheliydi daha önceki konularda çokça adından bahsedildi diğer typerlar gibi
evet daha önce konu açılmıştı..km düşürülmüş, alan arkadaşlar bi kaza yapmış, sonrasında öyle sürmeye devam edince motor yapılmasına kadar gitmiş diye birşeyler yazıyodu hatırladığım kadarıyla...iyi araştırın derim...
hararet yaptığını trabzondaki satan adam bizzat bana söylemişti,silindir kapağını taşlamıştı,pistonları değişmişti, minimum 3-4 parça boya var. tahminen 6veya7.sahibinde araba..
bu typerlar lanetli araçlar :) her sorguda 1 olay :D