-
Honda CBR 600 RR Movistar
-
Allah kaza beladan korusun in$allah. GAyet $ık duruyor
-
600RR son karar
maaşallah kazasız belasız
-
-
Çok şık maşallah kazasız belasız kullan.
-
çok güzel kazasız belasız.
-
muhtesem bi alet bayılıyorum.motor hasatsıyım ama cok korkuyorum bide maddi olarak asıyo.masallah kazasız belasız gunler....param olursa kesin bende alıcam sırf oturup bakmak icin :D:D:D
-
200 metre arkasında oturdum azımla gözüm yer değiştirdi kardeşime yakışır süper...
-
Amin arkadaşlar cümlemize kazasız belasız inşallah , güzel yorumlar için teşekkür ederim
-
maşallah ama kasksız korumasız surmeyın abı su aletleri lutfen
-
maşallah kazasız belasız çok şık..
-
kazasız belasız çok güzel motor...
-
bi abim kullanırken arkasına oturma şansım oldu ... çok ciddi şekilde motor düşünmeme neden oldu kazasız belasız inş.
-
15 sene once oturup gecen motorlari seyrederdik, simdi kendin motorun ustune oturmussun Cem cim. Gercektende cok guzel motor, kazasiz belasiz... Aman dikkatli ol lutfen.
-
Ah be Mani gerçektende öyle tanışmamızda iki teker üstünde oldu hayallerimizde.. Senelerce hep muhabbetimizdi saplantımızdı sonunda çok şükür gerçek oldu :)
Havaalanından inince valizlerini getiricek birini bulmamız lazım ben geliyim karşılamaya seni ;)
-
motor işinden hiç anlamam ama maşallah güzel duruyo seninki.. kazasız belasız inşallah.. aman dikkat
-
çok güzel gözüküyor,renkler falan
kazasız belasız,aman dikkat
-
-Ben pek motordan anlamam ..
-Hayalin gerçekleştiğine sevindim kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle ..
-Renkleri güzelmiş ..
-
kazaszı belasız çok şık alet