arkadaşlar,
bu iki modelde kararsız kaldım. biraz araştırdım ve samsung daha ağır basmaya başladı. sizce neden? ve hangisi?
Printable View
arkadaşlar,
bu iki modelde kararsız kaldım. biraz araştırdım ve samsung daha ağır basmaya başladı. sizce neden? ve hangisi?
iphone 3g 3gs 4g hangisi belirtirseniz.
aslında iphone un daha ağır basması lazım.. samsung plastik kasa iphone çelik :)
Satarken Sıkıntı Iphone Prim bile yapıyor bu aralar... Özellik olarak Samsung Daha Üstün.. ekran kalitesi vidyo cekimi felan aynı zaten... kullanmaya alacaksan 3 5 sene samsung al... ama paraya sıkışınca değerlendirim dersen Benim Gibi ıphone 4 al Ayrıca Samsung 'Wawe de güzel ksa fealn hoş ekran küçük biraz sadece
ayfonun uygulamaları-oyunları vs. olmasa piyasada bi dünya telefon var ondan iyi ama cezbediyo işte:)
ben bir aydır kullanıyorum Galaxy S. Android olması avantajıyla çok fazla application var. web browserı çok iyi. kullanımı rahat. Şarjı 2 gün civarı gidiyor
bolbol app bulayım dersen tabi ki iphone.galaxy iphone 3 çakması gbi bunuda göz önünde bulundur.ekran kamera video yakın birbirlerine.yukarıda da denildiği gibi devamlı kullanırım dersen galaxyde düşünülebilir ama sıkılırsam değiştiririm dersen iphone tercih etmelisin.
ama bence ne olursa olsun iphone :) özellikle 4.
çok sık telefon değiştirmem ama iphone ilk çıktığında kaçak olanlarından almıştım bir telefon olarak alıştığımız özelliklerin çoğu eksikti. sonra şarj olayı berbattı. ama sonrasında çıkan modeller nasıl pek incelemedim. ondan iphone ye bir antipatim var. özellikle kullananlardan gelecek yorumlara göre kararımızı verceğiz inşallah.
Ben sony ericsson xperia x10i kullaniyorum bu telefonuda arastir istersen android işletim sistemi var
wave 2 cıkmıs teknosalarda 1 den daha buyuk ekranı
Bence samsung ozellikle android olmasi avantaj ben yaklasik 1aydir galaxytab kullaniyorum android cok daha basarili iphone 4 kadar hizli degil ama daha kullanisli bence
Digerni blmem ama 3gs kullaniorm ewet iphonin digerleri kadar ozelligi olmaya blir ama kullanim rahatligi olsun hiz olsun dokunmatikte kalite olsun dersen 3gs ve uzeri al derm.telde bi kere donma yasamadm sanirsinki nokia 3310 gbi telde hic bisi yok hizli sanarsin:D
Mesela bluetooth kullanamiosn ama bikere aramadm bnu iphone kullanan ztn pcden anlior ordan her isini yapiosn
samsung 750 saat bekleme süresi var İP de 300 saat. günde 1.5 saat ortalama konuşan birisi olarak bu da çok önemli benim için. ip pc ye bağlanma ve ayrı formattan dolayı çok zorluk çekmiştim. samsung 32 gb a kadar destekliyormuş. hemde harici bellek ile data aktarımı çok daha kullanışlı gibi. az önce tube de 4g ile karşılaştırma videolarını izledim anladığım kadarıyla web daha başarılı 4g ye göre.
samsung kullanmak kısmet olmadı ama iphone4 canavar gibi her yönden ayrıca kamerası bence kendini geliştirdiğinin göstergesi
İphone 3g -3gs-4 hepsinde var bluetooth
sadece veri transferine izin vermiyor
ben 3g de sürekli kullanıyorum bluetooth u.. araç teybine bağlı telefon konuşması yapılabiliyor ve müzikler dinlenebiliyor..
Soruya gelince iphone4 std bir kullanıcı için çok fazla özellikli bir telefon
hiç düşünmeden alırdım iphone4 ü tabi bulabilirseniz..