uTkU Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim yorumlar için daha daha detaylar bekliyorum farklı fikirler çok önemli benim için.Arabayı hep ben kullanıcam bazende isterse abim kullanacak.Arka koltuk falan bende sıkıntı değil.Yanlız söylediğim gibi sahibindene bakıyorum adamın daha 2 sene önce 23.750 ye anlaştığı aldığı arabayı biliyorum 20.000 km yapmış 2 yıl yaşlandığıda cabası kalkmış 25den aşağı düşmüyor.O adamın yanına pazarlığa gidince bende gıcık oluyorum doğal olarak.
Civic alırsam LPG takmak gibi bir niyetim yok.Alırsam ES alıcam.Ona yapacaklarım ayarlı yay Doubledin camlara 1 numara film bitiricem.Belki yakıtından aşırı memnun kalırsam DC race headers ile komple eksoz yaparım dahada dokunmam.Ama kimse 2004 makyajlı 70binde civicini 22-23 liraya vermiyor.Bende 3 daha koyar Leon alırım diyorum.Dün konuyu açmadan önce gördüm Kıpkırmızı Bu a5in Leon göbekli jantından almış 17 bir yay koymuş kırmızı kırmızı yanıyordu.Ben birazda ikisi arasında kasko farkı çok varmıdır onu merak ediyorum.
Bu arada Denon bana messenger p.m lersen alım satım arifesinde başını ağrıtıcam biraz :)