-
izmir vtec2 ciğer operasyonu
-
Elinize emeğinize sağlık arkaşlar.Sırda böbrek dalak kaldı onlarıda en kısa zamanda yaparsınız inş.
-
yaparız yaparız serkancım , ne zaman çağırırsan izmirdeyiz sıkıntı yok
-
guselde vtec2 ıcın deger mı?devir çevirmemek için can atan aile arabası benım gözümde :)
-
Alıntı:
Çağrı Nickli Üyeden Alıntı
guselde vtec2 ıcın deger mı?devir çevirmemek için can atan aile arabası benım gözümde :)
İyide olay zaten zoru başarmakta. Ve bence gayette keyifli bir araç çıkıyor ortaya. Bursalı arkadaşımızın arabasında gördüğümüz gibi. Elinize sağlık arkadaşlar...
-
Alıntı:
devir çevirmediğini nereden biliyosun çağrıı :D
senın o aile arabası dediğin arabalar başka markaların ve honda markasındakı spor araç denen araçların çok canını yaktı bunu herkes gördü, şu anda yıne bursada yaptıgımız bır vtec2 var , izleyin görün 150+ o kadar söylüyorum
-
Ben 2 gündür devir saatinden gözümü alamıyorum :)
-
güzel oldu güzel, iyi eğlendik vakit geçirdik, bizi en iyi şekilde ağırlayan serkan kardeşime ve mesut abime teşekkürler, bursada 1 er evleri var artık.
-
Alıntı:
valla ben 7200 ü çatır çatır çeviriyodum :D
serkanında acilen bir headers a ve debriyaja htiyacı var, araba eski haline göre daha güzel oldu ama asıl farkı headerstan sonra hissedecek.
-
hahaha masallah harikasınız ama ilk fotografa koptum hanginizsiniz bilmiyorum ama cok rahat gözüküyor burdan :D
-
serkan headers ın bende :D
-
vayyy bursanın vtec2 profösörleri iş başında
türkiye sizinle gurur duyuyor :D
-
Sağolasın Emre ne yaptık ya sizin yaptıklarınızın yanında bizimki nedir.İnş gelicez en yakın zamanda
-
Alıntı:
gnkt Nickli Üyeden Alıntı
hahaha masallah harikasınız ama ilk fotografa koptum hanginizsiniz bilmiyorum ama cok rahat gözüküyor burdan :D
beyazlımı ahahaha :D
dünyaaa........... minaree ............ hesabı bendeki :D
-
Alıntı:
DENON Nickli Üyeden Alıntı
beyazlımı ahahaha :D
dünyaaa........... minaree ............ hesabı bendeki :D
evet abi bi bak kendine yav bazı insanlar evinde bu kadar rahat olamıyor :D:D:D:D
-
Tamamdır Yusufum debriyajıda bulursak ballı kaymak olur :)
-
ben zaten resımlerın hepsını koymadım , sürekli hardcore resımledı benı o resımlerdekı kel varya :D
-
Alıntı:
laco35 Nickli Üyeden Alıntı
senin ilacın bende :D
-
Alıntı:
laco35 Nickli Üyeden Alıntı
oda hazır sen rahat ol serkanım