Başlıkta yazıyor arkadaslar. 220hp civarı bütün araçlara giderimi koyuyorum istediğiniz saniye yoldayım :D Stock olarak aracım hazır 6 aydır yatıyor acaip sıkıldım milletin konusunu okumaktan :D
Printable View
Başlıkta yazıyor arkadaslar. 220hp civarı bütün araçlara giderimi koyuyorum istediğiniz saniye yoldayım :D Stock olarak aracım hazır 6 aydır yatıyor acaip sıkıldım milletin konusunu okumaktan :D
Antalyalogy özgür abi denerse dene onla:)
CEP 50 formunda Osman Ağa.
vti la denendimi?
vti beklemede beyin ayarı falan yapılcak. Varsa vti falan denerim sıkıntı yok :)
Osman ım en son bana gel ahahahahhaha..Bu arada sonunda topladıb makineyi ha tebrikler...
ben denerim size de uyarsa :)
400 metrede 300 metre avans verirsen ben denerim :D
60 dan basarız nereye giderse
daha var sıkıntıları ama dert etmiyorum :) zamanla yapılabilecek şeyler
ya hacım hep geçsen geçilsen ne olur, yanlıyor mu sen ondan haber ver :D dünya bile dönüyor arabanın düz gidenine tüküriym...
Walla yanlıyor hacım. Hele bugün yerlerde ıslaktı ki tam benlik. Bir iki göbekte döndüm eşimde yanımdaydı. Baya özlemişim arabamı :D İçim körelmiş lan renoya civice bine bine. Depresyonum geçti :D
Osman,
2 etaptan oluşan bir yarış yapalım; biri toprak biri asfalt. En çok fark atan kazanır :D uyar mı hacı :D Gözün aydın, 6 Mart'ta slalom var, orda da koca asfalt var, ellerinden öper ;) Detayları haber veririm, sen kareografi hazırla :)
ben denerim:
100-200 basak mi :D
gel hacım antalyaya beni aradığın saatte 3 kornada basarız :D
Eğer istersen Can Typerla Deneyebiliriz. :)
uyar benim derdim gecmek değil eğlenmek. Hava acınca deneriz