AEM V2 short ram intake 'e takılacak type-r için , şu anda üzerindeki filtre 3.5" 'lik , acaba HKS mantar filtre taksam çok mu saçma bir uygulama olur yoksa , daha mı faydalı olur?
100mm'lik taksam bir sorun çıkar mı?
Teşekkürtler
Printable View
AEM V2 short ram intake 'e takılacak type-r için , şu anda üzerindeki filtre 3.5" 'lik , acaba HKS mantar filtre taksam çok mu saçma bir uygulama olur yoksa , daha mı faydalı olur?
100mm'lik taksam bir sorun çıkar mı?
Teşekkürtler
Yaklaşık 20000 km yaptığım v2nin filtresini bugün Turtle WAX Engine Cleaner ile temizledim , geri taktım.
Ancak vtec açmıyor sanki araba gidişi normal ama , vtecte ses değişmiyor . Neden olabilir?
tamamen kuruttugunuza eminmisiniz AEM filitresi 2 günde ancak kuruyor
Sanırım sorun ondan kaynaklandı... Motor ısınıp soğuduktan sonra 100 oktan benzin alıp tekrar çıktım , sorun yoktu...
bende aem cai kullanıyorum
arabayı yıkattıktan sonra bazen vtec açmıyo gibi oluyo kaan sonra geçiyo filtre nemli bile olsa vtec açmıyo :D sorun yok yani
vtec acıo
ama filitrre tıkalı gibi oldugu için sesi sert gelmio vtecin :)
hımmm bende o sertliğe hastayım zaten yırtsın ortalığı fitenk sesi :D
tamam moruk onları da en kısa zamanda hallederiz inşallah
bu arada buraya bir iki resim koyarsan bende uygulamalar klasorume resimleri eklemiş olurum hemde arkadaşlar neyin degiştigini anlamış olurlar
http://img235.imageshack.us/img235/3159/grnt037bb0.jpg
Çok kalitesiz... Daha iyisini sonra çeker koyarım :)
bu filitre sayesinde filitre motr kompartımanında hiçbir yere deymiyor
injene cai sünger filtre iidir ilginc vtec sesi arıorsan basarılı
Filtreyi taktıktan sonra araba arıza vermeye başladı , Katalizör bozulması diye neden olabilir?
katalızor bozulmustur :)
Katalizör yokki bozulsun :)
Yanıltıcı var .
alla allaa :beuj:
kaan belki yanıltıcı bozuldu filtreyle alakası yok