-
Hırsızlık
Ne desem bilmiyorum nasıl sinirlendim anlatamam nasıl bir şerefsizliktir bu gece babamın arabasının lastiğini sökmüşler onun bunun çocukları ne biçim iştir bu bu kadar mı olur araba Geely 1.5 bu kadar da şerefsizlik olur mu ahh bunları iş üstünde yakalayacaksın polise felan vermeyeceksin işkence yapacaksın , bundan başka çözüm yok şimdi o arabası çizilenleri vs. daha iyi anlıyorum jant-lastik çalmışlar bir tanesini nasıl bir şey bunlar insan değil kanı bozuk bunların
-
Ben alıstım artık dun gece hyundaın aynasını kırmıslar bızımde yapıcak bişey yok kapı önünde allah a emanet araclarımız..
-
size de geçmiş olsun geçen bizim de bizim arabanın ayna kırılmıştı kapının önündeyken .
-
Geçmiş olsun.İstanbula alışamamamın sebeblerinden biride bu hertip insan var ve bolca.Pislik çok Allah istanbullulara sabır versin. :)
-
Sağolun sefası olduğu kadar cefası da var maalesef.
-
bu bişe değil.bizim sokakta her yıl geleneksel olarak bütün araçların lastiklerini patlatıyorlar.lastikçi yaptırıyo diye şüpeleniyo herkes :D bu arada geçmiş olsun
-
geçmiş olsun kardeşim bu tam bir şerefsizlik. allaha emanet yaşıyoruz.
-
sağolun geçen bizim burda da öyle bi muhabbet dönmüştü arabaların lastikleri kesmişler diye.
-
alphine
sağolun , böyle kanı bozukların nefes aldığını bile düşününce insan deliriyor ne biçim mahluk bunlar diye
-
aynen aynen bildiğin kesiyo şerefsizler
-
amaçları ne ise Allah hepsinin belasını versin.
-
-
ekonomiye can vermek olabilir kanımca :D
-
coyete sağolun , Allah kimseye yaşatmasın daha beterlerini.
o kesilen lastikleri , eski lastikleri yakarlar ya onları da öyle yakmak lazım aslında
-
:) kusura bakmayın güliyim mi aglıyım mı ne hale geldik =)
-
sormayın valla nasıl iştir bu
-
Normal artık bence :D 1-2 ay önce gördüm manyağın teki e-5te kaza yapmış arabadan aynayı ve plaka nı etrafıdaki plastiği(plakalık değil) sökmeye çalışıyordu.geçmiş olsun
-
geçmiş olsun, hergün değişik şeyler duyuyoruz eskiden araba çalarlardı artık parça çalıyorlar lstik, ayna, sunroof, benim jant kapaklarımı çalmışlardı izmirde :)
-
sağolun her geçen gün ölüyor insanlık demek ki