-
41 PA 457 Saxo Vts (YORUMLARA AÇIK)
-
Orjinal far stop jant - tek çıkış bi egzos ve düşürünce bence daha güzel olur gibi:)
Maşallah çok diri duruyor.
-
Alıntı:
zekky Nickli Üyeden Alıntı
Orjinal far stop jant - tek çıkış bi egzos ve düşürünce bence daha güzel olur gibi:)
Maşallah çok diri duruyor.
Aynen Mk2 Arka Stop ; Mk1 Orjinal Ön Far Sinyal ; Arka tanponu açmışlar yoksa güzel bi tek çıkış koycaktım ama yine güzel tek çıkış yatık bi eksoz bulursam koyucam.
yorumların için tşk.
-
Maşallah Kardeşim.
Görüyorum ara sıra aracı, temiz duruyor.
Kazasız belasız.
-
Ara sıra bende görüyorum aracı güzel derli toplu araç.
Bence jantlardan yana sıkıntın olmasın bunlarda çok güzel duran jantlar ha sıkıldysan "Gun Metal" rengine boyatabilirsin şıkta olur Fransızlarda orjinal far stop daha güzel durur MK1 ön far MK2 stop yakışır cidden arka iyide kafayıda az biraz basarsanız tadından yenmezki 3 cm daha basıcakmısınız ama imkanınız varsa 3 cm değilde 5 cm civarı basın ciddi güzel durur.
Maşallah aracınıza :) Bu arada iyiki milletin lafını dinlememişsiniz sanayiden çıkamazsınız diyenleri :) Çok şükür benim araçta öyleydi güzel düzgün olunca araç işler değişiyor diğer türlü olunca zaten 106 saxo olmasına gerek yok illaha sorun yaratır
-
jantlarından tanıdım bu arabayı sahibindende bayagı durmustu hatta bende bir aralar cok nıyetlenmıstım.. hayırlı olsun cok dırı masallah :)
saxo 2 jantı , orjınal far stop ve guzel bir son susturucu. yerınde olsam arkadaki spoileride sokerim göz yoruyor.
-
-
Alıntı:
OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Kardeşim.
Görüyorum ara sıra aracı, temiz duruyor.
Kazasız belasız.
Eyw. sağol.
-
Alıntı:
-MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız
teşekkürler cümlemize.
-
Alıntı:
imhotep Nickli Üyeden Alıntı
jantlarından tanıdım bu arabayı sahibindende bayagı durmustu hatta bende bir aralar cok nıyetlenmıstım.. hayırlı olsun cok dırı masallah :)
saxo 2 jantı , orjınal far stop ve guzel bir son susturucu. yerınde olsam arkadaki spoileride sokerim göz yoruyor.
Yorumların dikkate alınacak teşekkürler (:
-
Alıntı:
Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı
Ara sıra bende görüyorum aracı güzel derli toplu araç.
Bence jantlardan yana sıkıntın olmasın bunlarda çok güzel duran jantlar ha sıkıldysan "Gun Metal" rengine boyatabilirsin şıkta olur Fransızlarda orjinal far stop daha güzel durur MK1 ön far MK2 stop yakışır cidden arka iyide kafayıda az biraz basarsanız tadından yenmezki 3 cm daha basıcakmısınız ama imkanınız varsa 3 cm değilde 5 cm civarı basın ciddi güzel durur.
Maşallah aracınıza :) Bu arada iyiki milletin lafını dinlememişsiniz sanayiden çıkamazsınız diyenleri :) Çok şükür benim araçta öyleydi güzel düzgün olunca araç işler değişiyor diğer türlü olunca zaten 106 saxo olmasına gerek yok illaha sorun yaratır
Aynen Katılıyorum. Yorumun İçin Teşekkürler Çizmeci.
-
Jantlar kötü değil , orjinal far stop ile daha güzel olur :)
Spoilera da el atarsanız çok makbule geçer hiç yakışmamış bence :o
Maşallah diyelim :)
-
Alıntı:
Gokhan43 Nickli Üyeden Alıntı
Jantlar kötü değil , orjinal far stop ile daha güzel olur :)
Spoilera da el atarsanız çok makbule geçer hiç yakışmamış bence :o
Maşallah diyelim :)
Yorumlar için sağol :)
-
orjınal stop,far. tek çıkıslı guzel bir egzoz ve 5 cm yay :) başka bişeye gerek yok masallah
-
Alıntı:
zekky Nickli Üyeden Alıntı
Orjinal far stop jant
:icon_tup::icon_tup:
şu angel olayından vazgeçin artık.en kötü takın orjinalleri devam.
jantlarda vts2 orjinal jantı olursa güzel olur bence...
-
Alıntı:
Berq35 Nickli Üyeden Alıntı
orjınal stop,far. tek çıkıslı guzel bir egzoz ve 5 cm yay :) başka bişeye gerek yok masallah
eyw sağol yorumların değerlenicektir en kısa zamanda hocam :)
-
Alıntı:
BAR22 Nickli Üyeden Alıntı
:icon_tup::icon_tup:
şu angel olayından vazgeçin artık.en kötü takın orjinalleri devam.
jantlarda vts2 orjinal jantı olursa güzel olur bence...
ßen zaten Orjinalinden yanayım ben askerdeyken arkadaşımdı araba ona geldiğimde alıcam demiştim oda değiştirmiş farları stopları led yapmış gece güzel gözüküyor ama orjinalden yanayım bende.
-
Saglam bastıktan sora arac bu sekıldede guzel durur lakın şahsen orj parcalar takılırsa daha hoş durur(far,stop jant..) :)
Allah kaza bela vermesin..
-
araban güzel arkadasım maşallah, ön far ve jantlar orjinal oldumu cok dahagüzel olucak bence