gunluk işte kullandıgımız kamyonun tavan dosemesinde fare seslerı geliyo:D kendisi yetmiyo sankı bıde yavrulamış.servise yolladım dosemeyı sokmemişler korkudan şu an biz sokmeye basladık:) dosemeyı bıtırmeden cıkarıcaz insallah
Printable View
gunluk işte kullandıgımız kamyonun tavan dosemesinde fare seslerı geliyo:D kendisi yetmiyo sankı bıde yavrulamış.servise yolladım dosemeyı sokmemişler korkudan şu an biz sokmeye basladık:) dosemeyı bıtırmeden cıkarıcaz insallah
oda iimiş inşallah çok zarar vermemiştir
gelişmeleri dakika dakika bildirmeni bekliyoruz
gelısmeler beklenıyor :D
valla bende olsam bende sökmezdim :D
resim video caps ne varsa alalım dk dk :D
adamım o dukkanda fare cıkması normaldır :D senın bazuka ya kacmasın dıkkat et adamım :D
Bizim mercedes in konsolunu sökerken elektrikçinin elini içeride biyere sokmasıyla çıkarması bir oldu.Adama ''Nooldu lan çarpıldınmı'' şeklinde bi bakış atmamızla adamın tekrardan pensenin ucundaki minnacık fare kurusunu gösterdi:D , Belkide benim yaşımda fare , kaç sene önce girmiş ölmüş bilinmez.Ama sizinki daha bi ilginçmiş çekirdek aile falan:D:D , gelişmeleri bekliyoduz.
.
Allah sizi şu pozisyona düşürmesin:
http://1.bp.blogspot.com/_pHN4uTgTd9.../s320/fare.jpg
bu arada bende gelişmeleri an be an takip ediyorum.
video çekerseniz burda yayınlarsanız çok sevindirirsiniz bizi
:D geçmiş olsun.
gelişme var mı? yardıma gelelim mi?
tawanı soktuk aranan faturalar yuva yapımında kullanılmış:D
koltukları sokuyoruz su an
ii de kardeşim bundan bize ne :D
dikkat edin ısırmasın sonra geberip gitmeyin
o kediyi öldürmeyin demiştim ama ...
sizin fareler akıllıymış. bize denk gelen komple mamalaktı. triger kayışında can verdi :D