çok guzeldı ya :D siplinter ustaa....
Printable View
Hayvanı rahat bırakın ya.. Ya uzaylılar da bizi dünyada öyle görüyorsa ? Bize ilaç sıkarlarsa yazık değil mi bize.. Ya fok balıkları ? Hem yalnızlar hem ölecekler :o Ben acılaarr çocuuuğuuuyuuumm :(
fare vs adem sezer :D
Lakin başınız çok büyük belada size turbo fare bulaşmış kolay gelsin
Ahahahaa :D Dyno'da ne çıktı bu..?
Sinirli fare videosunu izle - Hayvanlar - Mynet - Video
işte splinter usta ninja turtles popülerliğini kaybettikten sonra düşütüğü halleri :D sanıırm birde kamyondan dışarı atıldıysa bu onun siniri olabilir
fare sıkıntı yaaa kuşların kümesinde var sezon açılsa boşaltacağım komple geçen bi tuzak kurdum yeni kunlamış tam 18 tane mınnak mınnak yakalamıştım:) allah yardımcınız olsun :D
tecrübeli geldi :D
her sene çiftlikte duran amerikanın değişik yerlerinden fare çıkartıyorum:D
sol ön kapı döşemesi içi, torpido, bagaj, arka koltuk altı, fan motoru içi, kaputun sacı ile profil i arasındaki yer, hava filtresi kutusu, ön sol paspas
genelde küçükken giriyorlar ya açlıktan ölüyorlar yada büyüdükten sonra çıkamıyorlar
Hayvan hakları savunucu panter emel vardı sanırım bu konuyu ona mail olarak atıcam yandınız siz :) :) :)
ne oldu adem abi splinter usta ve çetesinden ses seda yok mu :D
abi el ayak girmeyen yerlere yüksek basınçlı bi hava komp. ile hava tutun bence çıkartabilirsiniz öldüyse gerçi ölmediyse de kaçıcaktır hemen :D biz dükkanda bi 0302 den çıkartmıştık bu yolla tecrübeyle sabit :cool:
gazetelerin 3. sayfalarını takip edemediğimden kaçırmışım ya :( :D
Evet beyler farenin capsleri geldi.
Resimler;
http://www.darrenstraight.com/blog/i...y_01_small.jpg
Şok Şok Şok!
Bir otomobil tutkununun aracına girmekle suçlanan fare M.T, hiçbirşey olmamış giib olay yerinden uzaklaşmaya çalıştır. Zorla otomobile girmek, çeşitli ziynet eşyalarını gasp etmek, otomobil kaçırmak ve yasadışı yarışlar düzenlemekten suçlanan fare Mitat'ın pişkin tavırları kameralardan kaçmadı. Yaptığı konuşmada, "kafamız dumanlıydı, burayada nasıl geldik bilmiyorum, kim itti lan beni bu dereye, kurbağ vrak dedi, çoluğumuz var çocuğumuz var" dedi. Araç sahibinin mağduriyetini gideremeyecek olduunu belirten M.T, "ya biz günde 3 arabaya girmişiz, 5 arabadan çıkmışız çok mu? bırakın bizimde özel bi hayatımız olsun. Gün boyu tekirden kaç, yumaktan saklan, peynir kovala yorulduk. Özel hayata saygı istiyoruz" dedi. Kameramanların yoğun ilgisinden rahatsızlık duyan fare Mitat, giderken "sizi bulacaaam oluuuum, sizi bulaaacaaaam. torpidolarınızdan çıkacaaam" dedi ve kameralara şöyle yaptı;
geçmiş olsun allah kolaylık versin zor iş :D