-
34 NKL 74 (Jdm road again)
-
:) maşallaaah arkadan çok hoşda önde bi eksiklik yada fazlalık var bulamadm :)
satıyomusun :D :D
-
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
:) maşallaaah arkadan çok hoşda önde bi eksiklik yada fazlalık var bulamadm :)
satıyomusun :D :D
Teşekkür ederim , hakkını veren olursa neden satmıyım:D
-
Hakkını Pm at emrah hakkının zamanında mı ihtyac anındamı almak lazm öreneyim :D :D
-
Maşallah Emrah :D otomatik arabalardan sonunda vazgeçebildin :)
-
Alıntı:
levent Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Emrah :D otomatik arabalardan sonunda vazgeçebildin :)
Otomatigi özlemedim değil ya, trafikde ayak bilegim uyuşuyo :D senin gibi antalyalı değiliz istanbulda bakkala gitsen trafik alışverişe gitsen yaya trafigi :D
-
maşallah kazasız belasız surusler:) bence far ıclerını ufaktan aşırı olmamak seklınde sıyaha boyatabılırsın cok tatlı durur dıye dusunuyorum :):)
-
maşallah gayet hoş olmuş kazasız belasız
-
siyah taban far ile çok daha iyi durur diye düşünüyorum allah kaza bela vermesin güzel olmuş
-
maşallah kazasız belasız seviyorum makyajsız kasaları :)
-
Alıntı:
emrah-58 Nickli Üyeden Alıntı
Otomatigi özlemedim değil ya, trafikde ayak bilegim uyuşuyo :D senin gibi antalyalı değiliz istanbulda bakkala gitsen trafik alışverişe gitsen yaya trafigi :D
ahah antalya sürekli kilit, istanbulda daha akıcı araba kullanabiliyorum olm :D side-manavgatta trafikmi var hem :D
-
masallah kazasız belasız cok guzel olmus arkadasım
-
cok guzel gercekten soylıycek bsey yok :D
-
Alıntı:
ENGean Nickli Üyeden Alıntı
cok guzel gercekten soylıycek bsey yok :D
vay torun beğendik demek:D
-
-
güzel olmuş kazasız belasız
-
ön kısımdaki fazlalık plakalığın ortada olması ve panjur.. tampon lipinin rengi mi boyası mı artık bi garip duruyor. arka kısmı değişik olmuş. hoş duruyor gerçekten. ufak detaylar giderilir zaten zamanla yerine oturur herşey.. maşşallah..
-
bi maşşallahta benden nkl ye yakısır fotolar arkada tek eksik egzoz bence öndeki lip te parlak siyah yerine mat siyah olabilir farklı bir lip kullanarak tavsiyem kardeşim
-
Alıntı:
Ef Driver Nickli Üyeden Alıntı
bi maşşallahta benden nkl ye yakısır fotolar arkada tek eksik egzoz bence öndeki lip te parlak siyah yerine mat siyah olabilir farklı bir lip kullanarak tavsiyem kardeşim
Ahahaha konuşanda yabancı sancaklar custom garage seni:D