-
Golf MKIV GTI 1.8 Turbo - Yeni Çekimler
-
çok güzel görünüyor maşşallah ,golf ün en sevdiğim kasası .
-
Alper maşallah temiz görmek sevindirdi yavruyu :D
-
Maşaallah çok iyi görünüyor.
-
masallah kendısı zaten cok guzel fotolar da cok guzel olmus,cupra R marspıyel taksan nasıl olur acep ?Kafada kurunca guzel olur gıbı geldı bana :)
-
Maşallah süper olmuş Allah kaza bela vermesin çok güzel duruyo :)
-
-
Alıntı:
arabasızadam Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel görünüyor maşşallah ,golf ün en sevdiğim kasası .
Eyw.Benimde :)
Alıntı:
Gokhan43 Nickli Üyeden Alıntı
He ya, detail değil ama 915 in etkisi var halen normal opet yıkaması sonrası çektik resimleri :D
Alıntı:
Selman Nickli Üyeden Alıntı
Maşaallah çok iyi görünüyor.
Teşekkürler.
Alıntı:
kurtbil Nickli Üyeden Alıntı
masallah kendısı zaten cok guzel fotolar da cok guzel olmus,cupra R marspıyel taksan nasıl olur acep ?Kafada kurunca guzel olur gıbı geldı bana :)
Cupra marspiyel uyarmı bilmiyorumda r32 düşünmüyor değilim...Ama artık önceliğim araç değil patron :) Lip filanda hoş olabilir belki ama onada soğuk bakıyorum sanki :beuj:
-
maaşallah maaşallah alper
-
-
Maşallah, havalar düzenlince coiller biraz daha basılsa keşke :)
-
Alper maşallah, yavru temiz çıkmış hem tatlı hem sert duruyo :)
Evlenicenmi yoksa , öncelikler değişmiş, tesisat parçalarını da satıyosun çıtırdan çaktırmadan :) Hayırlı olsun diyelim :)
-
Alıntı:
Gokhan43 Nickli Üyeden Alıntı
Aynen katılıyorum :D
-
Harika duruyor koca bir maşalah elinize sağlık :)
-
Alıntı:
Spook Nickli Üyeden Alıntı
He ya, detail değil ama 915 in etkisi var halen normal opet yıkaması sonrası çektik resimleri :D
915 efsane ya ama tazelemek lazım tabi :rolleyes:
Alıntı:
HkN Nickli Üyeden Alıntı
Aynen katılıyorum :D
Yalnız değilmişim bu dertten yakınan şu arabayı pis görmek (fotolardan da olsa:o ) benim bile içimi burkuyodu :hahaha:
-
Bravo Alper kardesim cok guzel oldu GTI.
-
alper hela masallah makinan tr de bence golf 4 lerin hen hizlisi :-)
-
Maşallah canavar :) fotolarda güzel olmuş elinize sağlık :)
-
Alıntı:
Spook Nickli Üyeden Alıntı
Eyw.Benimde :)
Teşekkürler.
Cupra marspiyel uyarmı bilmiyorumda r32 düşünmüyor değilim...Ama artık önceliğim araç değil patron :) Lip filanda hoş olabilir belki ama onada soğuk bakıyorum sanki :beuj:
r32 pahalıya gelır banko ama cupra nın fıberı flan varsa guzel olur b de ucuza gelır yoksa onunda orjınalı pahalı.Lıp kesınlıkle takmalısın cok guzel duruyor