elimdeki videoları ekliyorum bütün araçlara maşallah :)
YouTube - corsa opc vs polo gti
YouTube - polo gti vs corsa opc
YouTube - sti vs s3
YouTube - s3 vs sti
YouTube - sti vs s3 vs 106gti
YouTube - s3 vs impreza wrx
Printable View
elimdeki videoları ekliyorum bütün araçlara maşallah :)
YouTube - corsa opc vs polo gti
YouTube - sti vs s3
YouTube - s3 vs sti
YouTube - sti vs s3 vs 106gti
YouTube - s3 vs impreza wrx
106 kimin..
106 alperin. alp36
benim aracım sti değil wrx :) 0.9 basıyorum sensör arızası yüzünden sürekli kesiklik yapıyor özellikle 4. viteste videolarda da bariz belli. birde bazı denemelerde ben 3 e 2 denedim bazılarında 2 ye tek. S3 dışında kimseyle eşit deneyemedim. tüm araçlara maşllah çarşamba team zevkli oldu :)
106 yine kırmış geşmişşşş
alp yinee kopmusun aslan parcası:)))
106 işin sonu biraderimin arabası çok iyi gidiyo.
tuncer vti verim subarumu aldın
Tuncer abi wrx cok keyifli massallah :D
@Bone-crusheR - evet gürkan subaru aldım.
@307xsi - sağol berkay seninde yeni aracın hayırlı olsun..
tüm araçlara maşallah :)
106'ya maaşallah rölantisi bile güzel zaten aletin:D
Ulen bi bizim videolar çekilmemiş.. Alpin araba mermi fare gibi heryerde tutması zor.. Tuncer zaten başımıza tren oldu Çuflayıp duruyor.. Maşallah güzel denemeler olmuş... ;OPC duruşuyla çok tarz ancak güç olarak beklediğim gibi değil güzel dokunuşlara ihtiyacı var.. Benimle denemesinde de tutunamıyor.. Gti da 1 adım önde opc ye göre.. Gti daha çok yeni olduğu için cok zorlamamış sanırım.. Maşallah kazasız belasız
Bende sti görünce kim geldi aceb dedim :D Arkadaşlar subarular stok.Yarışa gelen araçlardan neredeyse hiçbiri tek kişi değil, boşaltılmış hiç değil :D Yani tam tamına keyfine yapılmış çok kaliteli roller. S3 ün hakkı yenmes en güçlü olarak gitmesi gerektiği gibi gidiyor.
En yakın zamanda tekrarın olması dileği ile
Bu arada Kaptana soramadık o gece tanıştık diye. S3 stokmudur, yoksa extra birşeyler varmıdır?
güzel bir gece olmuş tebrikler
sciroccoya bir çip yap sende başlara koştur kardeşim ;) arabanın potansyeli var
Bu yazdığımdanda şu sonuç çıkmasın sakın "arabaya bişi yapmassan gelme" :D şimdi bu tipte yorumlayan olur üzülürüm. Beklerim herkesi