Sparco , Recaro , Bride , Cobra , Status , Momo , JSV , Monza , Corbeau , Racetech , Buddy Club ? Hangi markayı tercih edersiniz ? Neden ?
Printable View
Sparco , Recaro , Bride , Cobra , Status , Momo , JSV , Monza , Corbeau , Racetech , Buddy Club ? Hangi markayı tercih edersiniz ? Neden ?
Recaro öncedende kullandım şimdi de kullanıyorum çok rahat. Başka markalar da iyi olabilir. Mesela Bride baya iimish. Forumlarda öle diolar.
RECARO!
Sparco ve Recaro ikilisinden birini tercih ederdim.
Bride ve Corbeau dısarıda cok popüler olsa da bizde sanırım pek yok, satılıyormu onu bile bilmiyorum.
JSV görüntüde ve fiyatta iyi ama, kalitesiz ve çin işi :)
JSV çok kötü bence de ya yamuldu ilk serileri(oturunca:D). Ya yanlışlıkla dışardan bi adam gelse görse JSV'leri. Utanırım walla.
Bride tabiki..
Şöyle birşey var.Bu koltuk havadan düşmüyor.Para verip alacaksınız.O yüzden fiyat/performans oranını düşünülerek fikir istiyorum.
O zaman işi şansa bırakmayıp Recaro alabilirsin. Bride TR'de hiç duymadım kullanan.
Yakında duyulur :)
Bende bir soru sorayım bu konu ile ilgili elimde bir adet sparco koltuk var ama kızakları yok, civic'e takmak icin buna kızak yapabilecek bildiginiz bi yer varmı? Arabanın orjinal kızaklarını denedim ama dogal olarak uymuyor :)
Recaro yada Sparco derim, Bride TR'ye sokana kadar verdiğimiz para içler acısı olacaktır çünkü.
Sparco derim ben,gökhan gibi düşürebilirsen tabi:) zor ama:D
Sparco ve Recaro Tr için düşünüldüğünde ama tabi modelleri de önemli...Kendim kullanmadım henüz ama amerikayı tekrar keşfetmenin anlamı çok yok genelde yaygın olan bu iki marka...
bende sparco star var orjınal honda kızagı cuk dıye oturdu :)
onlarda yapmıyormuş abi , 200 sx i olan kankalarına veriyorlarmış hep :D