Daha önce böyle bir konu açmıştım bulamadım , tekrardan açim dedim nostajı olsun.
Red Kit ( Bence Tüm zamanların gelmiş geçmiş en iyisi 32. saniyeden dakikayı doldurana kadar olan bölüm hayatımın nakaratlarından herhalde )
Batman ( çok sağlam )
Ninja Kaplumbağlar
He-Man
He-Man in Hatun versiyonu She-Ra
MASK
Jim Carrey'in oynadığı Mask
Thundercat
GI JOE
Denver
Saber Rider and the Star Sheriffs
Gerçek hayalet avcıları
Diğer hayalet avcıları
Voltran
Çakmaktaşlar
Laff-a-lympics olimpiyatları
Efsane Tsubasa ! bi atak olur anca 3-4 bölümde biterdi .. kaleye şutu 1 bölüm sürerdi ! dünyanın yuvarlak olduğunu bu çizgi filmde öğrendik !
04-05-2011, 07:28
aLperTunga
dedektif gadget'ıda koymalısın bence :) ben çok izlerdim onu..
04-05-2011, 07:31
Eriador
@ AlperTunga için :)
elbet unuttuklarım vardır , hatırlatın koyalım :)
04-05-2011, 07:31
turbo&quattro
Susam sokagi nerde :)
Gecen denk geldi tv de oturdum izledim valla ozlemisim :)
04-05-2011, 07:33
Eriador
Alıntı:
turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı
Bro çok doğru dedin en büyük eksik ! nasıl unuttum !
ciddi gözümden yaş geldi izlerken bu kadar çabuk mu geçti zaman ya !?
04-05-2011, 07:41
VTec_king
Redkit yaklaşık 1 haftadır Desktopumda duruyor 7 serisi var zaman izleyipde bulamadım ama
Red Kit - Suç Zamanı ve Tek Kollu Haydut.avi
Red Kit - Redkit'in Sevgilisi ve Ödül Avcısı.avi
Red Kit Dalton Kuzenler ve Kaçak Daltonlar.avi
Red Kit Mavi Ayak ve Red Kit Poker'e Karşı.avi
Red Kit Redkit Joss Jamon'a Karşı ve Dinamit.avi
Red Kit Tehlikeli Geçit ve Komik Savaş.avi
Red Kit Apaçi Kanyonu Belalı Miras.avi
Daltonların Kanadaya kaçış macerası var. Onu bulursanız bana msg olarak atarmısınız çok uzun zamandır arıyorum onu bulamadım
şöle bi dialog var :
Daltonlar Kanada'ya kaçarken isim değiştirmeye karar veriyorlar .
bilmemne William olalım diyorlar herkes William a göre isim buluyor Avarel ise ben Dalton William olayım diyor ! Joe da tabi gene snir krizi geçirerek boğazına sarılıyor ! Ve gerizekalı isim değiştiriyoruz diyor ! Avarel de tamam Joe kızma bende ozaman Gerizekalı William olayım :) diyor .
bunu bulan varsa lütfen bana msg atsın çok iyidi bu bölüm
04-05-2011, 07:45
elpadre
clementine tek gecerım o zamanlar fransızca olarak ızlerdık trde yayınlanlamıs bır donem :)
bizimkiler dizisi her pazar akşamı vazgeçilmezdii... - cafeeeeerrrrrr.... - anaaaaammmmm katil geldi...:):)
04-05-2011, 08:01
PPR engineering
valla çoçukluğuma döndüm birden iyi nostalji oldu kardeşimle birlikte seyrederdik hiç baska bir derdimiz yokmuş..cumartesi günleri cok sevinirdik bi çizgi film vardı ilk o verilirdi bi şey olimpiyatları diye tam hatırlamıyorum.biraz daha büyüdükçe ninja tutles i bırakmadım izlemeyi ama eprıl vardı orda yıllardır aynı sarı elbiseyi giymesine rahmen kafamda onu bir cok fantezime ortak ettim :D:D:D
04-05-2011, 08:01
aLperTunga
Alıntı:
turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı
ya gecenlerde susam sokağı geldi aklıma açtım youtube dan izledim..minik kuş,kırpık,kurabiye canavarı,ediyle büdü..... ne günlerdi be..biz şanslı nesilmişiz o zamanlar herşey doğal ve daha güzeldi.işin içine animasyon 3 boyut girince bozuldu..eskiden çizgi filmler gerçekten çizgiydi şimdi çizgi filmler bile 3 boyutlu gerçekmiş gibi yani,eski renklilik canlılık yok artık...bu arada roadrunner mıydı kuşla tilki vardı ya biip biip deyip kaçardı kuş..bi bip diye :)
Susam sokağı amma izlerdim ya ahahaha kurabiye canavarı ve edi büdü superlerdi :)
04-05-2011, 08:12
elpadre
Alıntı:
JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı
valla çoçukluğuma döndüm birden iyi nostalji oldu kardeşimle birlikte seyrederdik hiç baska bir derdimiz yokmuş..cumartesi günleri cok sevinirdik bi çizgi film vardı ilk o verilirdi bi şey olimpiyatları diye tam hatırlamıyorum.biraz daha büyüdükçe ninja tutles i bırakmadım izlemeyi ama eprıl vardı orda yıllardır aynı sarı elbiseyi giymesine rahmen kafamda onu bir cok fantezime ortak ettim :D:D:D
kotuler vardı kendı aralarında olımpıyatlara gırerlerdı :D
04-05-2011, 08:12
multispace
hey gidi günler hey... Çocukluk çok güzelmiş be :(